energisparing tips for bobiler

energisparing tips for bobiler

Bobiler er bygget i fabrikker og transportert med en traktor trailer til deres planlagte plasseringen, de er laget for å bli flyttet igjen i fremtiden. På grunn av deres lave kostnader og mobilitet, er mobile homes øker i popularitet hvert år. Bobiler bruke mye energi;. Men ved å følge energibesparende tips på daglig basis, kan mobile huseiere spare energi og penger mens spare miljøet i prosessen

Lekkasjer

Det er viktig å holde varmen gjennom vintermånedene. Noen av de eldre campingvogner er ikke hensiktsmessig isolert. Mobile huseiere bør alltid forsegle alle luftlekkasjer og ovn kanaler slik at ovnen slår seg på kun når det er nødvendig, heller enn å kjøre hele tiden. Forsvarlig forseglet lekkasjer også hindre varmen fra å rømme. Den åpenbare steder å forsegle er rundt dører, vinduer og utsalgssteder. Men, å identifisere mindre åpenbare lekkasjer er den eneste måten å forbedre energieffektiviteten. Vanlige lekkasje nærheten skorsteiner, ventiler, vannrør, varmesystemet og gnager barrieren, som er funnet under gulvet i mobile hjem. For vanskelig å finne lekkasjer, har en profesjonell bruk en blåser dør å oppsøke dem.

Isolasjon

En annen energisparende tips er å blåse isolasjon inn i magen, eller undersiden, av den mobile hjemmet og inn i taket. Dette gir beskyttelse mot elementene, holde hjemmet varmere om vinteren og kjøligere om sommeren. Installere interiør storm vinduer er et annet energibesparende trinn, men profesjonell hjelp kan være nødvendig avhengig av bygging av mobile hjem.

Ovner

Ha en profesjonell sjekke ovnen for å sikre at den er i forskriftsmessig stand. Filteret i en tvungen luft ovn bør erstattes eller rengjøres hver måned. For mobile hjem med Baseboard ovner, rense ventiler ukentlige og sørge for at møbler ikke dekker dem. I tillegg bør ovn, komfyr og varmtvannsbereder i et mobilt hjem bli vedlikeholdt regelmessig. Vaske kun i full last og i kaldt vann, med kaldt vann, vaskemiddel, for å spare mest energi mulig.


Relaterte artikler


Slik wire en bilstereo i et hus
hvordan organisere familien papirarbeid
billige steder å kjøpe apparater
hvordan å bruke skarpere bilde ultralyd smykker renere
hvordan få et apparat rabatten med stimulus bill energi fond
hvordan sette en seth thomas jubileum klokke
hvordan du installerer et lysbilde i gass rekkevidde
mobiltelefoner vs huset telefoner
hvordan å håndtere klesvask med en stor familie
hvor å fjerne et lysbilde i område