hvordan du installerer et lysbilde i gass rekkevidde

hvordan du installerer et lysbilde i gass rekkevidde

Installering av nye lysbildet i gass-området vil kreve tålmodighet og en flytende lekkasje detektor. Det er viktig at alle gassledningen tilkoblinger er sikre og har ingen lekkasjer. En lekkasje i en gass forbindelse kan føre til branner og eksplosjoner. Flytende lekkasje detektorer er tilgjengelig i spray eller pensel form. Fakkel fagforeningene, flex rør, gjengefett og lekkasjen detektoren er tilgjengelig hjemme forbedring sentre. Du kan trygt installere et lysbilde i gass rekkevidde i et par timer med hjelp av en venn

Du trenger:.
Bor med biter.
Phillips-skrutrekker.
Helper.
Level.
Skiftenøkkel.
Gjengefett.
Flare fagforeninger.
Fastnøkkel sett.
Flex gass kabelrør.
Liquid lekkasje detektor.


en.
Rengjør overflaten der du skal installere gass rekkevidde. Plasser malen for den anti-tip braketten på baksiden av området installasjonen området. Merk av plasseringen av festehull med en blyant.
To.
Bor pilot hull i gulvet der blyantmerker. Fest anti-tip brakett på gulvet med skruene og en Phillips-skrutrekker.
tre.
Spør en venn til å hjelpe deg å plassere raset i området på plass. Skyv området slik at den bakerste benet vil passe inn i den anti-tip braketten. Sjekk jevnheten i serien ved å plassere et nivå hele serien toppen.
Fire.
Trekk ut området og juster bena som nødvendig med en skiftenøkkel. Bena vil slå klokken for å heve et hjørne av området og mot klokken for å senke et hjørne. Kontroller jevnheten i serien og fortsette å justere til området er plant.
fem.
Trekk serien halvveis ut av installasjonen åpningen. Be hjelperen din til å trekke ut og fjerne den nederste skuffen redskapene.
6.
Bruk gjengefett på gjengene på to bluss fagforeninger. Flare fagforeninger er adaptere med gjenger på begge sider og en hex mutter i sentrum. Du vil bruke fakkel fagforeningene for å få kontakt flex gassen kanalen fra huset gasstilførselen til regulatoren på baksiden av området.
7.
Tre en fakkel union til huset gassrøret til det er for hånd. Bruk en fastnøkkel til å skru sekskantmutter klokka en full sving. Tre andre fakkel unionen til trykkregulatoren på baksiden av området. Trykkregulatoren vil være på nedre venstre side av bakpanelet. Stram fakkel unionen en full sving med skiftenøkkelen.
8.
Fest flex gassen kanal til huset gass flare union og fakling unionen på området. Stram begge endene til de er for hånd og deretter en full sving med skiftenøkkelen. Spør du hjelper til å kontrollere området kontrollbryterne for å være sikker på at alle er i av-stilling.
9.
Slå på huset gassventilen ved å vri spaken i tråd med gassrøret. Snu service avstengning knotten på trykkregulatoren til "On" posisjon. Pensel eller spray flytende lekkasje detektoren over all gass fittings og se etter lekkasjer. Slå av huset gass og stram eventuelle tilkoblinger som boblen under den flytende lekkasjedetektoren. Slå på gassen igjen og sjekk igjen. Når alle tilkoblinger er lekkasjefrie, slå av huset gassen.
10.
Gå til forsiden av området og komme inn i skuffen hulrom å veilede flex gassen kanalen som hjelperen presser raset i området i posisjon. Du ønsker å sikre at flex kanalen forblir rett som mulig, uten skarpe svinger. Plugg området strømledningen til strømuttaket og slå på huset gassventilen. Du kan nå både fra innsiden av skuffen hulrommet.
11.
Sett kokekaret skuffen tilbake i skuffen hulrom og lukke skuffen.

Tips og advarsler


 • alltid etter gasslekkasjer med væske lekkasje detektor utformet for å sjekke lekkasjer. Andre hjem metodene er upålitelige.


 • Relaterte artikler


  hvordan du oppretter din familie meldingssentral
  hvordan du installerer et lysbilde i gass rekkevidde
  billige steder å kjøpe apparater
  hvordan organisere familien papirarbeid
  mobiltelefoner vs huset telefoner
  hvordan du bruker hånd lastebiler med tung last
  hvor å fjerne et lysbilde i ovnen
  Slik kjører du en husholdning fan på et bilbatteri
  hvordan få et apparat rabatten med stimulus bill energi fond
  hvordan å kle en stor familie for mindre