hvordan du kjøper en familie-size hengekøye

hvordan du kjøper en familie-size hengekøye

Tenk hvor moro det må sitte og lese i din familie-størrelse eller to-person hengekøye med dine små. Å velge riktig stil og støtte for dine behov er lett hvis du holder et par ting i tankene. Slik kjøper en familie-størrelse, to-person hengekøye så du kan begynne å henge ut og kos med barna
en.
Bestem et sted for familiens hengekøye. Du trenger rikelig med svingende plass til en to-person eller familie-størrelse hengekøye, så vær sikker på at du har nok plass mellom noen grenser og hengekøye.
to.
Bestem hvordan du skal montere hengekøyen før du kjøper en. Du kan enkelt knytte det til to trær eller gå med en rekke montering konfigurasjoner. Prøv å sette to 4-by-4 behandlet trelast innlegg i bakken og legge heavy-duty hardware til det hvis du ikke har noen tilgjengelig trær.
Tre.
Velg en type Familien hengekøye for å møte dine behov. Hvis du trenger en hengekøye større enn en to-person hengekøye, prøv en spesialitet hengekøye butikken som den spanske Hammock Company. De har en familie hengekøye som vil holde 625 pounds. Du kan besøke dem på thespanishhammockcompany. com (se Ressurser under).
Fire.
Velg en farge. Den spanske Hammock Selskapet har mange valg så langt som fargevalg. De har det de kaller hot farger (som er lyse farger), kule farger (som for det meste mørke farger) og naturlig. Se etter en hengekøye i en farge som passer din smak og personlighet som en familie.
Fem.
Test det ut. Hvis du har mulighet, test ut hengekøye før du foretar kjøpet. Dette vil gi deg trygghet for at din familie-størrelse hengekøye er virkelig passer for din familie.

Tips og advarsler


 • Du kan også montere hengekøyen inne i hjem hvis du har plass. Husk å sette heavy-duty maskinvaren i og rundt en sikker stud. Sørg for å bruke produsentens anvisninger mens sikring av to personer hengekøye.


 • Relaterte artikler


  hvordan organisere familien papirarbeid
  hvordan å koble opp en tørketrommel i et mobilt hjem
  hvordan du oppretter din familie meldingssentral
  Slik kjører du en husholdning fan på et bilbatteri
  hvordan du installerer et lysbilde i gass rekkevidde
  hvordan å bruke skarpere bilde ultralyd smykker renere
  hvordan man kan kjøpe billig Elkay kjøkkenvasker
  hvordan å rehabilitere en NiCad batteri
  hvor å fjerne en ge lysbilde i serien
  kravene til vedfyrte ovner i mobile hjem