hvordan sette en seth thomas jubileum klokke

hvordan sette en seth thomas jubileum klokke

Seth Thomas klokkene har vært i produksjon de siste 200 år. Den mest bemerkelsesverdige Seth Thomas klokken vises i sentrum av Grand Central Station i New York City. Seth Thomas er en velrenommert produsent av jubileet klokker, som holder gang gjennom svingete samt fremdrift av kronglete pendelen vekter. Disse klokkene er meget nøyaktig og krever minimalt vedlikehold. Når det er satt, du sannsynligvis ikke å justere tid eller re-vind dem for nær et år

Du trenger:.
Seth Thomas jubileum klokke.


en.
Grip klokken base fast i hånden, holde den stødig og fremdeles.
to.
Sett inn klokken nøkkel via den svingete Arbor og gjentatte ganger vri nøkkelen til du møter motstand eller tasten vil ikke lenger slå. Når du føler deg som om nøkkelen har snudd sin maksimale, stopp vri nøkkelen umiddelbart som fortsetter å vri om nøkkelen kan føre til skade på klokken.
Tre.
Twist og skubber en av pendelen vektene til den blir rundt 270 grader, eller nesten full sirkel, så varsomt slipp den. Pushing eller snu vekten med for mye velbehag vil føre til at pendelen til å svinge sterkt side til side i tillegg til vridning. Selv om det vil være noen side til side swinging fra pendelen, bør det være minimal. Du vil høre en klikkelyd når pendelen svinger til hver side, noe som er normalt.
Fire.
Bruk fingeren til å forsiktig slå minuttviseren på forsiden av klokken til den når riktig tid. Minuttviseren kan dreies med eller mot urviseren. Ikke manuelt slå den timen hånden, da dette kan skade klokken. Flyttingen av minuttviseren vil rotere timeviseren også.


Relaterte artikler


hvordan man kan kjøpe billig Elkay kjøkkenvasker
hvor å fjerne en ge lysbilde i serien
mobiltelefoner vs huset telefoner
hvordan sette en seth thomas jubileum klokke
Slik wire en bilstereo i et hus
hvordan finne billige hjem vannkjølere
Slik kjører du en husholdning fan på et bilbatteri
hvordan å få familien til å hjelpe rengjøre hjemmet ditt
hvordan å håndtere klesvask med en stor familie
kravene til vedfyrte ovner i mobile hjem