familierom møbler plasseringsforslag

familierom møbler plasseringsforslag

Familien rom får mer trafikk enn nesten alle andre rom i huset. De fleste mennesker gjør de fleste av sine underholdende i stuen og, som navnet antyder, rommet er et sted å slappe av og stresse ned med sine kjære. Møbler plassering kan redde eller ødelegge et rom. Et komfortabelt, innbydende rom gjør det enklere for deg og dine gjester skal føle seg hjemme

Planlegging og plassering

Planlegging er det viktigste, men likevel mest forsømte, steg av møbler plassering. Mange plassere møbler hvor de tror det skal naturligvis gå, bare for å bli skuffet senere ved utseendet av rommet. Lag en plantegning av familien din plass på millimeterpapir og måle store møbler for å hjelpe du ser for møbler plassering. Vurder størrelsen og formen på plass i forhold til møbler du vil ha i rommet. Du kan finne at du har for mye eller ikke nok møbler til å skape den atmosfæren du ønsker.

Hvert rom har et fokuspunkt. Det sentrale punktet kan være en funksjon i selve rommet, for eksempel et stort vindu eller en merkelig vinklet vegg. I tydeligere rom, vil fokus trolig være din største møbel. I stua, er dette mest sannsynlig underholdningssenter. Spill opp fokuspunkt ved å gjøre den skiller seg ut i et område som kan sees fra hvor som helst i rommet. Ikke mengden for mye møbler eller for mange dekorasjoner rundt midtpunkt.

Gjør din planlegging i stuen, slik at du kan forestille utseendet til hver møbler plassering idé. Gå rundt i rommet slik du vanligvis ville gå for å unngå å plassere hindringer i stor trafikk. Nedtone feil og uregelmessigheter i gulv og tapet eller maling av strategisk skjule dem under eller bak møblene dine.

Din familie rom er et samlingspunkt, så gjør det åpent og inviterende ved å ordne sitteplasser i en sirkel eller halvsirkel. Ikke gjør den feilen å tro alle møbler må plasseres mot en vegg. Vinklet møbler kan opprette en sofistikert, men likevel hjemmekoselige design. Trenging møbler sammen gjør ikke rommet ser større, det bare skaper en følelse av rot. Åpne opp plass ved å plassere små utgangen bord eller lamper i motsatte hjørner, og separate lenestoler i stedet for å plassere dem strengt side ved side.

Feng Shui

Mange liker å følge gammel kinesisk feng shui tradisjoner ved plassering møbler. I stuen, tilsier feng shui som sofaer og stoler ansiktet døren, eller plasseres slik at folk sitter på dem har en uhindret utsikt mot døren. Plassering sitteplasser med ryggen til døren hindrer energiflyten, ifølge feng shui tradisjoner.

Electronics er tenkt å skape et overskudd av yang energi, så feng shui tradisjonalistene foreslår at du plasserer fjernsyn og datamaskiner i underholdning sentre med dører som lukkes. Hvis dette ikke er mulig, vurdere dekker elektronikk med en dekorativ stoff når den ikke er i bruk.

I feng shui, vinduene symboliserer ditt syn på verden, så møbler skal ikke hindre dem og solskjerminger skal være enkelt å åpne.


Relaterte artikler


hvordan re-cover stol pads
kravene til vedfyrte ovner i mobile hjem
hvilken størrelse spisebord å bruke for en spisestue
hvordan gjøre ditt soverom føles som sommer
hvordan å reparere en troy-Bilt power vaskemaskin
hvordan å få familien til å hjelpe rengjøre hjemmet ditt
hvor du skal handle for rimelige runde Cribs
diy fotball bean bag stol
hva er forskjellig skinn karakterer i møbler?
hvordan å fikse opp en gammel skrivebord