hvordan å oppdatere utseendet på en levende eller familierom rimelig

hvordan å oppdatere utseendet på en levende eller familierom rimelig

De fleste er på stramme budsjetter i disse dager. Vi kan ikke kjøre ned til møbelforretning for å kjøpe alle nye brikker, eller leie en interiørarkitekt til å oppdatere utseendet til våre hjem. Heldigvis er det rimelig ideer for å oppdatere, modernisere og gran opp våre hjem for svært lite penger. Alt som trengs er litt tid, krefter og kreativitet

Du trenger:.
Fabric
. Nye Padding Material.
Tråd.
Nåler.
Stift Gun.
Utility Knife.
Needle nebbtangen.
Blyant.
Saks.


en.
Første skritt er å bli kvitt rotet. Resirkuler eller skjule magasiner, bøker, aviser og forsøpling din kaffe og slutt bord, og har barna plukke opp lekene. Finn et sted å holde flere fjernkontroller, eller enda bedre, kjøpe en universal fjernkontroll, så er det bare én. Plasser alle sko i soverommet eller jakke skap, og finne et hjem for alle diverse elementer. I tillegg utpeke en kurv på kjøkkenet eller oppføring område for mail og nøkler.
To.
Nå ta en titt på plassering av møbler. Hvis alle møblene linjene veggene, kan det se ut som en møbelforretning og har ingen karakter. Hvis rommet er stort nok, trekke sofaen vekk fra veggen og plassere et bord, lampe, eller høye planter bak det. Hvis dette ikke er mulig, vinkelen siden stoler til ekstra interesse. Flytt møblene rundt ulike måter å se om det passer bedre på et annet sted. Dette alene vil i stor grad endre utseende og kan selv forbedre flyten av rommet.
Tre.
Endre fargene på veggene. En boks med maling er den rimeligste måten å endre utseende på et rom. Det er også moderniserer øyeblikkelig og lyser i rommet. Det er ikke vanskelig å male, og tar ikke lang tid å fullføre. Male hele rommet, eller velge en vegg og male det en aksent farge.
Fire.
Se rundt i huset og garasjen for gamle møbler som kan settes til ny bruk. Litt maling, eller lakkering av møbler, kan gi en ny vri på rommet. Det er også mulig å finne disse elementene på garasje salg eller sparsommelighet butikker. Hvis stuebordet har sett bedre dager, og kan ikke bli berget, kan dette være et godt alternativ.
Fem.
Mens du ser rundt i huset og garasjen salg, se etter interessante dekorere innslag som vaser, lys, og bilderammer. Du kan fylle vaser med alt fra friske eller tørkede blomster, til dekorative steiner, klinkekuler, eller småstein. Plasser på en slutt bord eller kappe, sammen med lys og oppdaterte bilder av familie og venner for en frisk oppdatert utseende.
6.
Hvis sofaen er fortsatt i god form, du kan legge innslag av farge med kaste tepper og puter. Koordinerende fargene til dialekten veggen eller kontrasterende den nye fargen på veggen er en fin touch. Disse kan kjøpes billig hjemme over butikker og klubb butikker.
7.
Slutt, hvis du er den kunstneriske typen, kjøpe billig lerret og male ditt eget kunstverk på veggene. Enkelt malerier med sterke farger som koordinerer vil øke rommet. Når du er ferdig, vil du bli forbauset over hvor ulike rom kan se ut.


Relaterte artikler


hvor å fjerne sigarettrøyk fra semsket skinn
hvilken størrelse er en king size-seng?
hvordan du finner ut om du trenger dype laken for madrassen din
historie stolen design
delene av en lampe
mobiltelefoner vs huset telefoner
Tidlig italiensk møbler
hvor å restaurere rotting møbler
om møbler og lakkering
hvordan å stoppe en squeaky kontorstol