Hva er fordelene med knelende stoler?

Hva er fordelene med knelende stoler?

Å være "lenket til skrivebordet" kan være et uttrykk, men siden de fleste kontorarbeidere tilbringe mesteparten av dagen sitter ved skrivebordet, er det noe sant i det. Alternative "kneler stoler" er en måte å lindre den medfølgende ryggsmerter mange opplever

Ergonomi

Ergonomi er en vitenskap som studerer du, din jobb forhold og de verktøyene du bruker for å lage en tryggere, mindre skade-utsatt arbeidsmiljø. Dette gjøres, for eksempel ved å undersøke din holdning mens du sitter, og måler hvor langt du er fra tastaturet og skjermen.

Tradisjonell Stoler

I følge ergonomi-information. com, er problemet med tradisjonelle stoler at de er lite fleksible og oppfordrer deg til å slentre, noe som kan føre til ryggsmerter

Knelende Stoler

En knelende stol har ikke en tilbake;. stedet for føttene sitter på gulvet, på leggen hvile på en pute. De fleste av vekten din bør fortsatt være i setet, som i en tradisjonell stol, men stolen skal skråningen frem ved 30 grader.

Fordeler

En knelende stolen inspirerer magemusklene til å jobbe for å støtte deg mens du sitter, fordeler kroppsvekten jevnt og justeres ryggraden i en balansert stilling, noe som plasserer mindre stress og belastning på rygg, nakke og skulder musklene.

flere fordeler

Når du er i en knelende stol, er ryggraden i sitt naturlige "S" justering, noe som lindrer ryggsmerter eller press. Fordi du beveger press fra bare nederst din til bena også, hjelper stolen lindre sårhet og forbedre sirkulasjonen.


Relaterte artikler


hvordan ta vare på aluminium møbler som er ute
hvordan du velger hengekøyer
TEMPUR-pedic madrass problemer
pleie av tre skuffer
gjøre det selv closet hyller
hvordan du får en hvit mark ut av tremøbler
hvor å fjerne arkivskapet skuffer
hjemmelaget løse madrasser
hvordan å bygge en shaker stil upholstered headboard
hvordan de skal beskytte en seng