Slik Refinish skinninnlegg møbler

Slik Refinish skinninnlegg møbler

Et møbel, vanligvis et skrivebord, med en skinninnlegg kan refinished på samme måte som du ville billakkprodukter andre møbel. Du bare Refinish de tre delene av skrivebordet og deretter gi skinn en ansiktsløftning med et skinn omlakkering og colorant kit. Hvis skinninnlegg ikke er misfarget, kan du velge i stedet for å behandle skinnet med en balsam for å bevare den og at det ser ut som nye. Sørg for å følge de instruksjonene som følger med den bestemte omlakkering eller condition produktet.

Du trenger:
Mild såpe
. Low tack malerens tape.
Palm Sander.
Sandpapir.
Filler.
Stain.
Leather lakkering kit eller skinn conditioner.
Sponge.


en.
Rengjør hele møbel som skinn innsatsen. Bruk en mild såpe og vann. Når rent, tørke ned møblene med en klut fuktet med rent vann.
To.
Tape av skinninnlegg og dekk med avisen for å beskytte den mot flekker. Fjern maskinvare fra møbler og tape av eventuelle andre områder du ikke ønsker å lakkering.
tre.
Bruk en palm slipemaskin til sand den opprinnelige finish på tre deler av møblene. En palme Sander er et godt valg for møbler lakkering, fordi det fungerer raskt og på grunn av den sirkulære bevegelser, sanden det jevnt. Du kan velge å hånden sand møblene også. Fjern alle de opprinnelige finish før du ned til bart tre. Bruk en fuktig klut for å fjerne all pussestøv.
Fire.
Tørk på flekken i ditt valg av farge, med en ren fille dyppet i beis eller en børste. Bruk en annen fille til å tørke vekk overflødig. Fortsett å bruke og fjerne flekken til du får den dyp farge du liker. La flekken tørke helt.
Fem.
Fjern malerens tapen på skinninnlegg. Tape av skogen rundt skinninnlegg å beskytte den mot både sliping og lær dye.
6.
Bruk et skinn prep å kle det meste av den opprinnelige fargen fra skinninnlegg. De fleste skinn PREP er alkohol-baserte. Bruk alltid hansker ved håndtering av alkohol-baserte produkter.
7.
Sand i skinn for hånd forsiktig, med den fine-sandpapir. Ikke så mye press at du skade skinn. Tørk bort all sliping rester med en fuktig klut.
8.
Påfør skinn farge med en svamp. Bruk jevn, selv slag. La første strøk tørke og påfør et lag. Mange skinn kits kommer med en spray flaske også. Når den første og andre strøk er anvendt for hånd, legger et nytt strøk med spray flaske til å skape enda dekning. La skinninnlegg tørke i 48 timer.


Relaterte artikler


design funksjoner i en himmelseng
DIY polstring
typer av piletre kurv møbler
hvordan å male møbler sølv
hvordan møbler disposisjon
hvor å fjerne flekker fra et madrasser madrass
hvordan bygge en sko benk
hvordan å kjøpe en bar for en utenfor terrassen
vannseng drenering instruksjoner
hvor å putte to enkeltsenger sammen for å lage en større seng