Slik Trekke en spisestue stol tilbake

Slik Trekke en spisestue stol tilbake

Hvis møblene har sett bedre dager, lurer du kanskje på hvordan du oppdaterer din spisestuen uten å bruke en formue. Profesjonelle møbelstopping tjenester kan være svært dyrt, men det er ikke vanskelig å Trekke en spisestue stol tilbake på egen hånd. De fleste stoler har rygg og sete puter som lett kan fjernes med grunnleggende verktøy. På bare en ettermiddag, kan du gi din spisesalen satt en fullstendig makeover

Du trenger:.
Møbeltapetsering stoff
. Saks.
Heavy-duty stiftemaskin eller spiker pistol.
Dekorative møbeltrekk stifter, hvis ønskelig.


en.
Velg ditt stoff. En solid farge eller en subtil utskrift er vanligvis det foretrukne valget for polstring, men dette avhenger av smak. Stoff som er lett å rengjøre er viktig hvis du har små barn hjemme, siden de sannsynligvis vil bli rotete eaters. Hvis du er på et stramt budsjett, se etter en middels vekt kjole bomull. Unngå lær eller semsket skinn, siden disse stoffene er vanskelig for en nybegynner å bruke på en møbeltrekk prosjekt.
To.
Fjern den gamle pute og stol dekke. Gjør dette så nøye som mulig, slik at du ikke rippe stoffet noe mer enn nødvendig. De fleste stoler har sete og ryggputer festet med spiker eller skruer, men undersøke stolen nøye for å se hvordan det ble montert.
Tre.
Klipp din stoff ved hjelp av den gamle stolen dekselet som mønster. Bruk sy saks laget for å kutte stoff; vanlig husholdning saks vil gjøre det vanskelig å få et rent kutt
4
Stift stoffet tilbake på puten ved hjelp av en heavy-duty møbeltrekk stiftemaskin eller. . en spikerpistol. Stoffet må være trukket stramt for å unngå skrukker. Hvis mulig, har en annen person til å hjelpe deg med dette trinnet.
Fem.
Legg dekorative møbeltrekk stifter hvis ønskelig. Halser kan kjøpes i enhver butikk som selger møbeltrekk forsyninger. Du vil vanligvis ikke være i stand til å gjenbruke stifter fra den opprinnelige møbeltrekk jobben, siden det er umulig å dra dem ut uten å bøye dem.
6.
Sett den nylig reupholstered stolen tilbake. Når du er fornøyd med resultatet, gjenta prosessen på resten av stolene i dining sett.

Tips og advarsler


 • Hvis mulig, vurdere å kjøpe 1 eller 2 meter ekstra stoff slik at alle feil du kan gjøre i løpet av møbeltrekk prosjektet.
 • å gjøre stoler mer behagelig, legge til ekstra bomull vatt til putene før dekker dem i det nye stoffet.
 • Hvis du planlegger å male eller sette flekker på stolen rammen som en del av møblene dine makeover, bør dette være ferdig før du feste den nylig polstrede putene.


 • Relaterte artikler


  Kan jeg sette min patio stol puter i vaskemaskinen?
  gjør-det-selv Slipcover
  hvordan du kan lage din egen bokhylle - trinn 1
  Sealy madrass problemer
  hvordan å reparere wicker enkelt
  Hvordan redusere varmen på et minne skum madrass
  møbler flekken reparasjon
  hvordan du gjenoppretter damperen badebukser
  DIY cubby sokkel
  gjøre det selv tuftede headboard