bøte for en squeaky skinnstol

bøte for en squeaky skinnstol

Stiff skinn lager støy. Hvis du ser Marlon Brando i "The Wild Ones", vil du høre den tåler trykket og knirker av hans MC-jakke. Hvis du ri hester, er du vant til knirke av lær fra salen og stigbøyler. Og, hvis du har kjøpt en ny skinnstol eller recliner, sjansene er det knirker når du sitter på den. Hvis lyden er virkelig uutholdelig, er det noen enkle hjelpemidler for å fikse det, som alle involverer fuktighetskrem lær

Årsaker

Skinn er, selvfølgelig, kjøtt,. Men det er dødt kjøtt, med begrenset fleksibilitet. Vurder ditt eget kjøtt som du beveger armen eller flex en muskel. Det er levende og flytende, med blod og lymfe pulserende gjennom det. Leather har langt mindre elastisk enn levende kjøtt.

Leather har en fibrøs kollagen infrastruktur, noe som er det som gir den dens fasthet og styrke. På toppen av det, har skinninteriør vanligvis en overflate strøk av farger, så et lag med protectant. Skinn kan føle ganske fleksibel, men er ganske stiv. Dette er hva som forårsaker det knirker i en ny skinnjakke, et par nye sko eller en ny skinnstol.

slutt, det ren friksjon mellom klær og en ferdig topp-belagt skinn stol kan forårsake et pip, akkurat som en basketball sneaker gjør på en parkett gulv, eller gummi dekk hvine på fortauet.

Remedy

Jo mer fleksible i skinn, jo mindre pipende det vil bli. Dessuten er den mer myke det å ta på, jo mindre pipende det vil bli. Tenk på dette, en kuskinn salen eller motorsykkel jakke eller skinnsofa vil knirker, men et skinn jakke eller par mokkasiner vil ikke. De er mer fleksible og mykere å ta på. Dessuten kan du se at knirker er langt roligere hvis du legger et håndkle eller pledd over skinnstol.

Den rette er å gå tilbake fleksibilitet i skinn, med fuktighetsgivende fibrene og stryking av alle hard top coat. Den beste behandling er en high-end lær balsam, fra en produsent som Lexol eller skinn World Technologies. Faktisk, hevder Leather World Technologies av Leather Master Vital Conditioner at det er "utmerket for å stoppe den knirkende lyder som kan skje fra skinn på skinn kontakt. Denne støyen er spesielt vanlig med skinn motion møbler" som kontorstolene. En kvalitet conditioner er formulert både fukte skinn og trenge det, gjennom sitt lag av voks og maling.

En conditioner er svært forskjellig fra en renere eller overflatebehandling. Squeaky skinn trenger ikke å renses, hvis noe, er det for nye og altfor rent. Heller ikke det trenger å være belagt, en overflatebehandling kan være årsaken til tåler trykket, fordi den har meddelt stivhet. Så begrense deg til en balsam, og bruke den i henhold til produsentens anvisninger.

Hensynet

Hvis du heller vil prøve en rask løsning, bruker glyserin salen såpe eller glyserin såpe til å rengjøre skinn. Hvis det er den overflatebehandlingen som forårsaker knirker, vil denne behandlingen sannsynligvis løse problemet.

Softening skinn med en balsam gjør det mulig å strekke og flex. Bruk det kun i henhold til produsentens anvisninger, mer balsam vil ikke gjøre en bedre jobb, vil det bryte ned integritet skinn.

i å kjøpe en balsam, være forberedt på å bruke. Conditioners fra beslutningstakere som Lexol og lær World Technologies vil gi bedre resultater. Disse conditioners inkluderer et sunt nivå av lanolin og olje, men ikke nok til å forlate stolen fettete. De inkluderer også økologisk penetrant som gjør disse oljene å trenge gjennom maling og overflate voks.

Et skinn "overflatebehandling" vanligvis inneholder bivoks, noe som vil gjøre det knirker verre, ikke bedre.

En skinnende stol er som en pipende sko, tid og slitasje vil eliminere knirker (hvis du tåler det).


Relaterte artikler


diy bar møbler prosjekter
hvordan å bygge en sofa bord
hvordan rent kjøkken skap-fjerner fett, fingeravtrykk, og år med oppbygging
Slik kjører du en husholdning fan på et bilbatteri
hvordan du velger en vannseng
uferdige møbler håndverk
Slik restuff en stue stol pute
gjøre det selv bar møbler
hvordan å gjenopprette en patio stol pute
hvordan du rengjør og polerer en messing seng