de beste madrassene for revmatoid artritt

de beste madrassene for revmatoid artritt

Revmatoid artritt er en betennelsessykdom som skader slimhinnen i leddene, særlig i hender og føtter. Dette resulterer i felles smerte, hevelse og misdannelser. Ifølge WebMD, har fast madrasser vært den tradisjonelle anbefalingen for revmatoid artritt lider, som de bidra til å fordele kroppsvekten og holde presset på leddene. Men, har betydningen av fleksibilitet i en madrass også vært stresset. Noen av de beste madrasser for revmatoid artritt inkluderer coil-våren, minne-skum, luft og rammemadrasser.

Coil-fjærmadrasser

Som i 2010, de fleste amerikanerne, ifølge Bottom Line Secrets, sove på coil-fjærmadrasser. Disse madrasser har hundrevis av kveilet, metall fjærer, som er klemt mellom myke, polstrede stoff. For revmatoid artritt lider, anbefaler WebMD sove på en coil-fjærmadrass som har minst 680 spoler, som gir optimal fleksibilitet. Men for tyngre personer --- over 250 pounds --- WebMD anbefaler en lavere coil teller, slik som 400, som fjærene er større og kraftigere, noe som gir madrassen mer støtte.

Memory-skum madrasser

Memory skum er en polyuretan-basert materiale som opprinnelig ble utviklet av NASA. Madrasser laget av materialet er unike ved at de tilpasser seg varmen og konturene av en menneskelig kropp. Den "minne" delen av navnet refererer til plastens evne til å "huske" din form, og form til det når du legge ned.

Bottom Line Secrets bemerker at ved å danne til kroppen din, hjelper minne skum trøste de smertefulle leddene assosiert med revmatoid artritt. En ulempe er imidlertid at madrassene kan bli svært varmt, forårsaker ubehag for personer som lider av hetetokter, nattesvette eller andre forhold.

Luftmadrasser

For revmatoid artritt, din standard oppblåsbar madrass brukt til camping eller i ekstra soverom vil sannsynligvis ikke være tilstrekkelig. Ifølge WebMD, vil du ønsker å velge en luftmadrass som består av flere, små luftkamre, da disse vil gi den mest tilpasningsdyktige overflaten og den mest fleksible støtte for leddene dine. Det finnes også modeller tilgjengelig som er laget spesielt for par, som lar deg kontrollere mengden av lufttrykket i hver side av madrassen.

Rammemadrasser

rammemadrasser er essensielt madrasstrekk som er utformet for å gi et ekstra lag med pute for madrassen. WebMD nevner at pillow-topper kan hjelpe revmatoid artritt lider tolerere en madrass som kan føle seg for fast, for eksempel en coil-fjærmadrass.


Relaterte artikler


hvor å fastsette en rystelse sammenleggbare bord
gjør-det-selv folding skjerm
garasje kabinett ideer
hvordan du velger ungdom møbler
hvordan man kan organisere en eiendom salg
hva pute gjør jeg bruk for utendørs puter?
hvordan å identifisere gamle møbler
hvordan du velger stoler på en runde spisebord
cool himmelseng prosjekter
historie sledestil