hva er dimensjonene på en standard runde crib?

hva er dimensjonene på en standard runde crib?

Som et alternativ til tradisjonelle rektangulære Cribs, er standarden runde sengen designet for å være midtpunktet i en barnehage. Selv om runde Cribs kan variere litt i størrelse fordi de er en slik spesialitet element, mest runde Cribs har en 42-tommers madrass

Diameter

De fleste av runden Cribs er designet for å passe en madrass 42 inches i diameter. Den totale diameter av sengen rammen er vanligvis 46 inches. Noen runde Cribs har også kalesje innlegg som kan strekke seg utover 46-tommers diameter.

Høyde

Det er veldig vanskelig å finne en runde crib uten høye innlegg, noe som betyr at den totale høyden er på ca 76 inches. Det skinner av sengen er vanligvis på omtrent samme høyde som en tradisjonell crib, et sted mellom 3 og 4 meter over bakken.

Madrass

Den madrass i en standard runde crib måler 42 inches i diameter og 5 inches høye. Det er vanligvis inkludert i prisen på rundt sengen og er laget av fast skum.

Sengetøy

Spesialist seng ikke er nødvendig med rund Cribs fordi crib ark må sitte tett av sikkerhetsmessige grunner. De fleste bedrifter som selger runden Cribs også selger sengetøy sett med ark til å passe den 42-tommers runde madrass.

Hensyn

Selv om runde Cribs er en vakker tillegg til en barnehage, vil de ikke kunne brukes så lenge som rektangulære crib madrasser. Barn vil vokse en runde crib på om lag 35 inches høy, vanligvis rundt 2 1 /2 år gammel.


Relaterte artikler


hvordan du velger billige soveromsmøbler
hvor stor er en full størrelse madrass?
hvordan bygge en god arbeidsbenk
typer møbler voks
ulemper med et minne skum madrass
hvor å fjerne foten av en kontorstol
omsorg for trefinér
hvor å konvertere en munire krybbe til en pjokk seng
hvordan du velger bassinet sengetøy
hvordan du tester stoff beskyttelse på møbeltrekk din