hvor å fastsette en sprekk i et tre hylle

hvor å fastsette en sprekk i et tre hylle

Sprekker er et beklagelig faktum når du arbeider med treprodukter. Selv om det ikke så vanlig med nyere møbler som de eldre, er sprekker laget av mer enn bare alder og kan skje fra misbruk eller overdreven vekt. Restaurering av en sprukket tre sokkel vil ofte returnere det til å bruke uten engang å vite det en gang var skadet. Reparasjoner av små hårfine sprekker opp til størrelsen av et knappenålshode er ganske lett, og vil vanligvis bare tar ca en time fra start til slutt

Du trenger:. .
Wood filler
Små sparkel.
Ren klut.
Fine sandpapir.
Beis eller maling.
Kan av komprimert luft.
Kniv.

hårfine sprekker


en.
Vurdere størrelsen og plasseringen av crack til sokkelen. Hvis det er altfor lang eller en fare strukturelt, må du kanskje vurdere å erstatte sokkelen helt.
To.
Fyll små hårfine sprekker med tre fylle kitt. Bruk en liten sparkel og spre tre fylle inn i sprekken vinkelrett til sprekk. Dette vil tvinge filler i sprekken bedre enn å trekke kniven langs samme retning som sprekk.
tre.
Tørk kniven ren og bruke den til å skrape av overflødig kitt på veden. Vær forsiktig med å trekke putty fra sprekken. Det kan ta to strøk av kitt for å få det fylt jevnt.
Fire.
Sand sprekken etter at den har tørket for varigheten angitt på veden fylle pakken. Bruk fint sandpapir med jevne jevne tak, etter korn av tre hvis mulig. Når glatte, tørke veden rent og avslutt med beis eller maling for å utføre reparasjonen.

Større Sprekker


en.
Rengjør sprekk å sørge for at det ikke er fanget rusk. Bruk en boks med komprimert luft til å blåse støv eller små flak av tre fra sprekken.
To.
Bruk et verktøy kniv til forsiktig kutte ut kanten av sprekken for å lage en V-form . Dette kan ikke være mulig for hele lengden av crack, men det vil gagne større områder.
Tre.
Fyll spissen av en sparkel med tre filler og begynne sakte pakking det inn i sprekken. Dersom sprekken er svært smal, kan tuppen av verktøyet kniven fungerer bedre. Pakk filler tett og overfylle sprekk i stedet la den flukter med treet.
Fire.
La veden fyll tørke for varigheten angitt i instruksjonene. Bruk en fin sandpapir for å jevne den reparert sprekk i flukt med resten av veden. Bruk jevn, selv slag og unngå gouging den reparerte veden fylle.
Fem.
Rengjør sokkelen med en fuktig klut for å fjerne støv fra sliping. Bruk tre beis eller maling for å skjule reparasjoner.

Tips og advarsler


 • Wood filler kommer i forskjellige nyanser, så prøv å finne en som samsvarer med opprinnelige tre hvis du ikke kommer til å skjule reparere under malingen.
 • Husk å haugen veden fylle over sprekken for å la den slipes flush. Materialet krymper som det tørker og blir lettere å jobbe med hvis hevet.
 • Vær forsiktig med det sprakk delen og ikke plasser noe som er for tungt på den eller det sprekk kan returnere.


 • Relaterte artikler


  kreativ bruk for gamle skolen pulter
  Hvordan velger jeg en skum madrass pad?
  hvordan du stopper et pip i et glidefly rocker
  hva slags maling bruker du til å male møbler?
  Slik Refinish plen stoler
  sandblåsing prosessen
  hvordan du rengjør utendørs paraply
  king bed dimensjoner vs queen bed dimensjoner
  plattform senger fordeler og ulemper
  hvordan bygge en cd tårn