hvor å fastsette en squeaky plattform seng

hvor å fastsette en squeaky plattform seng

Plattform senger er utsatt for de samme tåler trykket, og lyder som noen annen seng. Selv i fravær av en boks våren, både madrassen og selve plattformen kan fortsatt knirker og lager lyder. Før du trekke deg til å kjøpe en ny seng, ta noen skritt for å undersøke den underliggende årsaken og se om du kan eliminere tåler trykket selv. En skinnende seng som lager lyd med hver bevegelse vil sikkert avbryte søvnen din og la deg grinete og apatisk i morgen. Lær hvordan du kan fikse et pipende plattform seng og gi deg selv litt velfortjent hvile.

Du trenger:
skrutrekker
. Såpestykke. MobiltelefoniSealant tape.
Klut.


en.
Finn nøyaktig hvor den tåler trykket kommer fra. Skyv på madrassen med begge hender, ved hjelp av jevn men fast press. Fortsett å skyve på alle områder til du isolere et bestemt sted.
To.
Føl rundt med hendene på overflaten av madrassen i området der du hørte knirkende. Søk etter alle mulige problemer med spoler innsiden av madrassen. Søk etter en spole som føles unwound, bøyd, skjev eller stikker ut av plass.
tre.
Vend madrassen over og sjekke samme sted på undersiden av madrassen.
fire.
Lag et mentalt notat hvor på sengen squeaking kommer fra før du tar ut madrassen. Sett madrassen til side.
Fem.
Undersøk både overflaten og undersiden av plattformen sengerammen i området der du lagt merke til den knirkende på madrassen.
6 .
Kontroller at det ikke er noen løse bolter eller skruer på noe område av plattformen sengerammen og ben.
7.
Fjern eventuelle skruer som forbinder de tre plattformen sengerammen til beina. Skrap skruene over en bar av såpe, fylle skruen sporene med såpe.
8.
Skru skruene tilbake i treramme og sett på beina. Kontroller at skruene er stramme hele veien. Fjern løse skruer og pakk dem med tetningsmiddel tape, deretter skru tilbake i rammen.
9.
Plasser madrassen tilbake på plattformen rammen og se om den knirkende fortsetter.
10.
Fjern madrassen og sett til side hvis squeaking fortsetter. Demonter plattformen sengerammen ved igjen å fjerne beina.
11.
Skjær ut fire stykker av små tøy, litt større enn de bena der de legger til plattformen rammen. Legg et stykke tøy mellom benet og plattformen rammen og fest benet. Gjenta for tre andre beina.
12.
Plasser madrassen tilbake på plattformen rammen og se om den knirkende fortsetter.
13.

Skyv madrassen rundt på plattformen rammen. Test for squeaking når madrassen er i ulike områder, så å legge for mye press på enten øverst eller nederst i sengen kan føre til friksjon som forårsaker squeaking.
14.
Ta madrassen og sett den på gulvet. Sitt på plattformen sengerammen og få på hendene og knærne. Krabbe rundt på plattformen rammen, å skyve med hendene prøve å finne noen squeaking lyd. Vurder å kjøpe en ny madrass dersom du ikke finner noen pep på selve plattformen, men den knirkende gjenopptas når madrassen er tilbake til plattformen rammen.


Relaterte artikler


minne skum farer
hvordan å passe en ny dørkarm
den beste finish for utemøbler
hvor å fjerne maling fra et metall stol
Slik Trekke en skammel
familierom møbler plasseringsforslag
hvordan å få mest mulig ut av turen til IKEA
hvordan holde sofa puter fra sagging
hvordan å lage en flislagt headboard
DIY: hylle