hvor å konvertere en tvilling til en divan

hvor å konvertere en tvilling til en divan

En divan gjør en vakker og innbydende tillegg til alle rom i huset. Enten det er i hjemmet kontoret, lekerom, ferdig kjelleren, veranda eller gjesterom, en divan er et sted å sparke tilbake og slappe av og det perfekte sted for gjester å tilbringe natten. Mens det er mange divan stiler på markedet, er et annet alternativ å bruke en eksisterende seng for å lage en divan. Her er en enkel plan som vil konvertere en tvilling til en divan med den ekstra funksjonen av lagringsplass

Du trenger:.
Twin madrass og boks våren.
Metal twin seng.
To bokhyller.
Wood filler.
Sandpapir.
Paint.


en.
Purchase to uferdige bokhyller som hver måler minst 36 inches bred og 36 inches høy. Et annet alternativ er å kjøpe laminert bokhyller og montere dem per produsentens anvisninger.
To.
Prep den uferdige bokhyller ved å fylle hull og sprekker med tre filler. Forsiktig sand hele overflaten av bokhyller. Bruk lange slag til å påføre to strøk med maling. La malingen tørke helt før du påfører andre strøk og før håndtering.
tre.
Bruk skruer og feste bokhyller, fra innsiden, til hver ende av metall seng med hyller vendt utover. Legg de to boks våren og madrass. Plasser divan opp mot veggen.
Fire.
Kjole sengen med en divan skjørt og trøster. Velg en tvilling bunkie stil dyne for et skreddersydd utseende. Plasser tre twin store puter i dekorativ pute shams opp mot veggen. Legg til andre puter med dekorative interesse, for eksempel enkelte kvadratiske, runde og rektangulære puter i ulike mønstre og farger.
fem.
Legg bøker og knickknacks til bokhylle hyllene. Bruk flettet kurver eller dekorative bokser og bokser for å holde rot i sjakk.


Relaterte artikler


møbeltrekk møbler fakta
gjøre det selv utkast tabellen
hvordan å forsegle håndmalte møbler
Slik Refinish en marmor tabletop
hvordan å henge hyllene uten parentes
plattform vs boxspring
hva er en lav profil seng?
DIY: piano benken
hvordan å bygge en liten bok hylle
hvordan å bygge en baby seng skuff