hvor å restaurere en gammel metal glider

hvor å restaurere en gammel metal glider

Metal patio seilfly og solsenger begynte å bli produsert etter andre verdenskrig. Disse stykkene var populære hos familier som var ute etter å styrke familiebånd ved å tilbringe tid sosialt samvær på sine verandaer. I dag er det få av vintage gliderne venstre som ble produsert i 1940 gjennom 1960. Hvis du har en, vil du ønsker å gjenopprette det til sin opprinnelige prakt slik at du kan nyte den på terrassen din i dag, samt være i stand til å passere denne arvestykke til fremtidige generasjoner

Du trenger:.
Høytrykksvaskere.
Rengjøring bøtte.
Hansker.
Vernebriller.
Avfettingsmiddel.
Rough svamp.
Metal kan.
Bred pensel.
Artist's-size pensel.
Glatt svamp.
Stålull.
Olje-baserte metall primer.
Utvendig latex metal lakk.


en.
Spray på skjermen med en høytrykksvasker. Start på ryggen og arbeide mot setet. Forbered en rengjøring løsning av 2 ss. avfettingsmiddel til 1 liter varmt vann. Skrubb antikke skjermen fast med en grov svamp fuktet med rengjøringsmiddel. Skyll glider med høytrykksvaskeren på høytrykk, ta vare å få undersiden og mellom løperen.
To.
Hell litt maling remover inn i en ren blikkboks. DAB denne malingsfjerner på skjermen, starter med ryggen. Arbeid frem og tilbake for å sikre at alle deler av skjermen er dekket. Hvis din brikke har hull i det som er en naturlig del av designet, kan det hende du trenger for å komme inn i disse områdene med en liten artist's pensel. La malingsfjerner sitte på skjermen for rundt 20 til 30 minutter.
tre.
Bruk en sparkel eller skrape å forsiktig fjerne løsnet maling. Begynne å jobbe på ryggen og flytte fra side til side slik du gjorde da dekke skjermen med malingsfjerner. Fjern så mye maling som du kan med skrapen.
Fire.
Skyll antikke glider med den kraftige høytrykksvaskeren. Vask stykket ned med en ren bøtte med rensemiddel og vann, med en myk svamp eller klut.
Fem.
Snu skjermen over og bruke malingsfjerner på alle områder. Bruk en mindre pensel for å komme inn i intrikate detaljer fra baksiden. Pass på at under siden av armene er mettet med remover. La remover til å sitte i 20 til 30 minutter for å løsne malingen.
6.
Bruk en sparkel for å fjerne malingen løsnet. Skyll glider lett med høytrykksvaskeren. Skrubbe tilbake med et stykke av stålull. Skyll stykke på høytrykk med høytrykksvaskeren.
7.
Prime den gamle skjermen med en oljebasert metall primer. Rør primer grundig, så begynner dekker på toppen av skjermen, arbeider fra side til side. Dekk glider jevnt med primer, ta vare på at ikke noe går eller striper.
8.
Paint skjermen med en rust-resistent maling beregnet for stål. Bruk en lys pastell, som eggeskall blå eller sitron gul for å gi den gamle skjermen et mer originalt utseende. Male kvadrat deler av ryggen og setet først hvis du ønsker de skal være en annen farge enn resten av skjermen. Etter disse delene har tørket, tape torget områdene og male resten av skjermen i ønsket farge.
9.
La all malingen tørke i minst 24 timer før sitter i skjermen.

Tips og advarsler


 • Melk-basert maling kan kreve en spesiell maling remover.
 • Bruk gummihansker og beskyttelsesbriller når du søker malingsfjerner.
 • Refinish din antikke metal glider utendørs for å hindre puste røyk og skader fra kjemikalier.
 • ikke grave dypt inn i mål med sparkel som du kan lage riper i delikate metal.


 • Relaterte artikler


  hvordan gjøre en endeveden skjærebrett
  instruksjonene for å lage en bokhylle
  Formålet med en boks våren
  headboard ideer for jenter
  kabinett belysning ideer
  tips til Refinish kirsebær spisebord
  hvordan du kan dekorere med lener hyller
  ulike spisestuestoler
  hvordan du stopper et pip i et glidefly rocker
  historie skandinavisk møbler