hvordan å selge hjemmelagde Adirondack møbler

hvordan å selge hjemmelagde Adirondack møbler

Alle som har tilbrakt en del av en sommer i delstaten New York er utvilsomt kjent med Adirondack stolen --- lav-slengte tre seter, den overdrevne armene perfekte for hvile en kjølig drink, og høy rygg. Først designet av Thomas Lee omtrent hundre år siden, tok disse komfortable planke stoler flukt og har blitt produsert gjennom tidene. Denne stilen av uteservering ser ut til å beholde sin popularitet sesong etter sesong, noe som gjør det til et praktisk og ettertraktet salg element
en.
Opprett en nettside eller Facebook-side for å selge utemøbler. Ta med bilder av stolene, priser, og shipping informasjon sammen med noen korte historie. Produksjon stolene å bestille, hvis du er laging dem, eller skip fra bagasje.
To.
Opprett en print katalog og en distribusjonsliste. Bruk et dataprogram for å designe en brosjyre eller katalog av elementer. Send dokumentet til et trykkeri for produksjon. Brosjyrene kan da bli hånd-levert til ulike grossist eller detaljhandel markeder i salg samtaler eller sendt ut som en adresseliste kampanje salg stykke. Når du oppretter distribusjonslisten, inkluderer bed and breakfast-anlegg, vertshus, alpinanlegg, sommerhus og andre turist steder. Ikke glem craft butikker, jernvareforretninger, dagligvarebutikker og butikker.
Tre.
Bli kunstneren. En av de beste måtene å selge en håndlaget element er å angi en kunst eller street fair, loppemarked eller bli en del av en kunstneres co-op. Utvikle interesse for håndverket ved å bygge en stol på stedet. Fortell din historie --- komplett med historien om stolen --- og ta ordre. Et godt produkt vil bli ønsket velkommen år etter år, og ved å opprettholde din status som en leverandør, vil du ikke bare vokse adresselisten, vil du få en følgende som tillegg.
Fire.
Annonser lokalt eller nasjonalt. Avhengig av markeder og sted, kan klage til Adirondack stoler varierer. Hvis du er i en kystlinje samfunnet du ikke må gå lenger for å selge stolene enn gatene i sentrum eller på fortauene av lokale kjøpmenn. Tilbring annonsen dollar lokalt ved å sette små annonser i aviser, lokal kataloger, restaurant menyen annonser, kupongen bøker og medier som tjenester det lokale markedet. Eller, etablere en postordre, og sette reklame i sesongens blader som nå et nasjonalt marked. Se på seaside samfunn, fjellområder, feriesteder og turistbyer.


Relaterte artikler


hva er funksjonene i viktorianske møbler?
DIY lave bokhyller
hvordan å kjøpe en Tempur-Pedic madrass
ideer for møbler maling og sjablonger
hva er funksjonene i stolen lister?
gjøre det selv bar møbler
hvordan å dekke et barns gyngestol
hvordan bygge Bokhyller og hyller rundt en peis
ideer for åpne bokhyller
hva er meningen med armoire?