hvordan du beskytter harpiks møbler fra sola

hvordan du beskytter harpiks møbler fra sola

Utendørs møbler laget av et materiale som heter resin er et utmerket valg for ditt hjem. Resin er faktisk en type plast som er kjent for holdbarhet sin. Resin møbler er også naturlig værbestandig og tåler både høye og lave temperaturer uten å bli skadet. Det er lett å rengjøre og er tilgjengelig i en rekke av teksturer og farger. Det eneste du egentlig trenger å bekymre beskytter din harpiks møbler fra sola
en.
Vær forberedt på å løfte harpiks møbler. Hvis du er fysisk i stand til å løfte møbler, få noen til å hjelpe deg. Men vær sikker på at de kan være tilgjengelige på kort varsel.
To.
Se morgenen værmeldingen eller slå opp din lokale vær nettet. Sørg for at du finner ut hva været kommer til å være som i tidlig om morgenen. Utpå formiddagen er når sollyset begynner å bli mer direkte og potensielt skadelig for din harpiks møbler.
Tre.
Flytt resin møbler inn i skyggen i morgen hvis været rapporten sier det er kommer til å være en spesielt solrik dag. For det meste, kan harpiks møbler stables og oppbevares lett. Har et bestemt område i garasjen din eller utendørs skur hvor harpiksen møblene kan lagres under solfylte dager.
fire.
Vurder å holde resin møbler i skyggen for å beskytte den mot solen. Hvis du har en skyggefull plass i din hage eller en overbygd veranda, kan du beskytte dine møbler fra solen rett og slett ved å holde den i skyggen.
Fem.
Har et deksel som du kan bruke til å beskytte harpiks møbler fra solen. Du kan bruke en møbler cover, stort teppe eller presenning for å beskytte møblene. Prøv å sørge for at alle overflaten av harpiks møbler dekkes for å minimere solskader.

Tips og advarsler


 • Vær forsiktig ved flytting og lagring harpiks møbler. Det er robust i forhold til andre typer møbler, men det kan likevel være slitte hvis det er dunket mot en vegg eller skrapet tvers betong.


 • Relaterte artikler


  den beste finish for utemøbler
  hvordan å reparere vann-skadet møbler
  hvordan å male en Formica bordplate
  hvordan du kan lage din egen potteplante stand
  hvordan du lagrer madrasser og box springs
  hvordan du justerer en la-z-boy recliner
  hvor å fastsette hevelse fra vannskader på et kaffebord
  hvor å fortelle hvor mye vekt en armoire kan holde
  hvordan du velger stoler på en runde spisebord
  teak behandling av trevirke