hvordan du bruker stor lastebil fjærer for avføring

hvordan du bruker stor lastebil fjærer for avføring

Noen ganger vanlige industrielle elementer kan gjøres om til vanlige husholdningsartikler med svært liten modifikasjon. Et godt eksempel på dette viderebruk kan sees i konverteringen av brukte heavy-duty spiralfjærer inn ergonomisk barstoler. Konverteringen er enkel, og krever ikke en hel masse tid til å fullføre

Du trenger:. .
Heavy-duty truck spiralfjærer
Drop klut.
Automotive avfettingsmiddel.
Benkesliperen.
Vernebriller.
Spray maling for metall overflater.
Barkrakk sete.
Conduit klemmer.
Blyant.
Liten drill med borekroner.


en.
Finn noen heavy-duty truck spiralfjærer fra en lokal useriøs verftet. De bør være minst 20 inches høy, men ikke mer enn 40 inches høy. Minste side til side bredde bør være ca 12 inches. Hvis mer enn én våren er tilgjengelig, være sikker på å få nok kilder til å fullføre en matchende sett, spiralfjærer er notorisk vanskelig å matche som sett fordi så mange forskjellige typer og størrelser er produsert.
to.
Clean hver spiralfjær grundig med bil avfettingsmiddel. Flere forsøk vil vanligvis være nødvendig for å få det helt rent. Vær spesielt oppmerksom på spolen stubber (der coil enden kurvene til å møte seg selv). Det er der fettet har en tendens til å skjule mest. Når spiralfjærer er helt ren og tørr, er det på tide å slipe ut eventuelle feil ved hjelp av benkesliperen.
Tre.
Iført vernebriller, forsiktig slipe coil flater med benken jeksel inntil alle synlige ujevnheter er borte. Rust, riper og ujevnheter bør alle være fjernet. Stå på spoler på den ene enden. Har de alle sitter flat og nivå? Hvis ikke, holder sliping. Når du er ferdig, skal spiralfjærer sitte helt flatt og jevnt, uten slingre når forsiktig presset fra siden.
Fire.
Deretter gjelder minst to strøk med spray maling til alle synlige overflaten av spiralfjærer. Flere lette strøk med maling fungerer vanligvis best. Når malingen er helt tørr, plasserer en barkrakk setet på toppen av hver spiralfjær. Sørg for at de alle er så sentrert som mulig og at avføringen setene har samme mengde overheng hele veien rundt sin omkrets.
fem.
Deretter arbeider med en vår gangen, passe en kanal klipp på spiralfjær på toppen av våren. Mark med en blyant hvor skruehullene av vannledningen klippet kontaktene på undersiden av avføring setet. Uten å flytte krakken setet, gjenta denne prosessen, merking hver kanal klipp skrue hull med en blyant. Når du er ferdig vil vi ha tegninger på undersiden av hvert sete topp i minst tre kabelrør klipp per stykk.
6.
Bor små pilot hull i undersiden av hver avføring sete. Fest hver avføring sete til spiralfjær bruke kanalen klipp. Pass på å sette en skrue i alle styrehull, og stram godt. Den barkrakk våren setet skal nå sitte flatt.

Tips og advarsler


 • spiralfjærer er svært fettete. Sørg for å rense dem slik at malingen vil holde. Kontroller at kanalen klippene tilstrekkelig tak i spolen våren da strammet. Hvis ikke, bruker en mindre størrelse kabelrør klipp.


 • Relaterte artikler


  hvordan man kan kjøpe barna soveromsmøbler
  TEMPUR-pedic vs novaform madrass
  hvordan du kan innrede din leilighet eller hjemme rimelig
  DIY justerbare hyller
  hvordan finne brukte hotell møbler
  hvordan bygge en bok stand
  hva er en pyramide køyeseng?
  enkel og billig solvarme triks
  hvordan bygge en bambus bokhylle
  hva er ingrediensene i waterbed balsam?