hvordan du justerer en la-z-boy recliner

hvordan du justerer en la-z-boy recliner

La-Z-Boy hvilestoler er ideelle for å slappe av på en lat dag hjemme eller mens du ser det store spillet. Uansett hvorfor du kjøpte La-Z-Boy, å forstå hvordan du skal bruke det er nøkkelen til å holde den i god stand og ta i bruk alle sine funksjoner. Justering av benet resten opp eller ned er relativt enkelt, som er reclining ryggen. Når du får taket på det, vil du enkelt kunne nyte din nye møbel og all den komfort det bringer

Du trenger:. .
La-Z-Boy recliner
Bruksanvisning.


en.
Gå rundt utsiden av La-Z-Boy recliner eller tilbakelent sofa for å finne håndtak eller betjeningsknapper. Disse bør være plassert på siden av enheten og være lett synlig.
To.
Sett deg ned i La-Z-Boy recliner og nå for håndtak eller betjeningsknapper. Trekk håndtaket mot deg eller skyve foran på power-knappen hvis din er elektronisk styrte. Som du gjør dette, vil foten resten kommer opp for dine føtter. Du kan bruke håndtaket eller for å kontrollere hvor langt opp foten resten stiger.
tre.
Trykk på baksiden av stolen med ryggen din for å få enheten til å hvile. Lean back lenger hvis du vil være nesten liggende. Når du er klar til å sitte opp, bare begynner å sitte opp og bak på La-Z-Boy vil automatisk flytte inn i en sittende stilling.
Fire.
Tilbake foten resten til sin opprinnelige posisjon slik at du kan få ut av stolen. Hvis du har en enhet der foten resten er styrt av et håndtak, bare skyve forover for å senke foten resten. Hvis du har en makt drevet modell, skyv den bakre delen av siden operasjonen knappen og benet resten vil trekke tilbake i stolen.


Relaterte artikler


hvordan du oppretter et tent makeup forfengelighet
hvordan gjøre bordbein sokker
typer boliger røykvarslere
hvor å fjerne kontorstolen backing
hvordan du bytter vinyl stropper på patio møbler
Slik sliper du avslutte en armoire
hvordan møbler disposisjon
hvordan å male en headboard
hvor å fastsette grove bunnen middagstallerkenen
hvordan du gjenoppretter furumøbler