hvordan du rengjør en skinnsofa for å fjerne farge

hvordan du rengjør en skinnsofa for å fjerne farge

Over tid skinnmøbler fargen kan bli mørkere eller falme. For å berge dette dyrt kjøp, mange folk slå til skinn restaurering produkter. Med litt tålmodighet og litt tid satt til side, kan du bruke skinn restaurering produkter og spare penger på kjøp av nye møbler. Enten du er ute etter å fikse en sprekk, endre farge, eller helt fjerne fargen, kan du gjøre alt dette ved å bruke samme teknikk som de profesjonelle

Du trenger:.
Leather prep
. Sponge.
Slipende pad.
Dekk for arbeidet ditt område.


en.
Kjøpe produkter som trengs for å fjerne skinn farge. Du må lær prep og en slipende pad. Sjekk med din lokale møbler forhandler eller søk på nettet. (Se ressurser) Kits er tilgjengelig. Imidlertid vil settet kommer med verktøy som brukes til å re-sette farge på skinn og du vil ende opp med å betale for mer materiale enn du trengte.
To.
Dekk arbeidet ditt område. Bruk avis, et ark eller plast dekker til å beskytte området mot eksponering for kjemikalier. Bruk hansker for å beskytte huden. Kjemikalier kan forårsake skader på materialer i nærområdet i tillegg til huden din.
Tre.
Rengjør møbler i skinn. Ta svampen og påfør prep løsning på skinn.
Fire.
Ta slipemiddel puten og arbeid blandingen i skinn. Denne prosessen vil fjerne gamle fargen og produsentens finish. Fortsett denne prosessen til den gamle fargen er stripete og lysere farge under den blir utsatt.

Tips og advarsler


 • Hvis du planlegger å etterhvert re-farger på møblene, kjøpe hele restaureringen settet og følg instruksjoner om hvordan å farge skinn.


 • Relaterte artikler


  typer av piletre kurv møbler
  hvordan du bruker webbing til en spisestue stol
  hvordan å kjøpe en kvalitet crib billig
  hvordan bygge garasje hyller med dører
  hvordan å lage en tre seng ramme
  hvordan bygge et teppe boks
  tips om å kjøpe skinn møbler
  Slik Refinish en tre kasse
  den riktige måten å støv sorte møbler
  hvordan sette opp en myk ensidig waterbed