hvordan holde sofaer sklir på porselen fliser

hvordan holde sofaer sklir på porselen fliser

Porselen fliser er vakker, men det er også glatt og riper lett. Fliser som nylig har vært rengjort eller vokset gir en enda mer glatt overflate. Beskytte føttene til sofaen din ikke bare holder sofaen på plass, men hindrer stygge riper på gulvet. Sikring av sofa også forhindrer skader fra folk sklir når man sitter. Padding føttene i sofaen er enkelt og billig, og kan spare deg for penger ved å hindre kostbare fliser reparasjoner

Du trenger:.
Sandpaper
Sklisikkert materiale eller gummi møbler føtter.


en.
Slå i sofaen på sin side, la baksiden av sofaen resten flatt på gulvet. Rengjør beina i sofaen, bli kvitt skitt, skitt eller rester oppbygging. La sofaen på sin side, og la bena tørke i minst en time.
To.
Sand selve bunnen av sofaen bena. Bare sand området som berører bakken når sofaen sitter oppreist, som sliping sidene av beina vil ødelegge utseendet på sofaen. For best resultat, bruk 120-sandpapir. Bruk en tørr klut for å fjerne tiloversblevne spon.
tre.
Legg et stykke konstruksjon papir i bunnen av sofaen beinet og spore den delen av beinet med en blyant for å få korrekt måling. Gjør dette for alle etappene dersom de er forskjellige størrelser. Når du har tatt målinger av alle bena, kutt mønstre ut med saks. Dette vil fungere som en mal for sklisikre møbler pads.
Fire.
Bruk malen til å kutte ut den riktige mengden sklisikkert materiale. Det er mange ting som du kan bruke til dette, slik som gummi-grep skap liner eller filtknotter. Gummi møbler føtter kan allerede være i riktig størrelse, slik at de ikke trenger å bli kuttet.
Fem.
Fest slip-resistente pads på bunnen av sofaen ben. Noen følte pads og gummi møbler føtter er selvklebende, men dobbeltsidig tape fungerer godt også.

Tips og advarsler


 • Bruk et område rug eller små tepper runner å holde sofaen på plass og beskytte porselen fliser.
 • Løft sofaen med bena, ikke ryggen.
 • Unngå å løfte sofaen selv, spesielt hvis det er en tung en. Ikke vær redd for å be om hjelp -. Det kan redde deg fra unødvendige skader


 • Relaterte artikler


  hvordan gjøre Adirondack møbler
  guide til å kjøpe en rocker glider
  hvordan gjøre en undersjøisk tema ramme rundt en full size seng
  Hvordan kan jeg behandle naturlig teak møbler?
  hvordan å bygge en flytende hylle støtte
  madrass kjøpers guide
  hvordan å lage en hjemmelaget pvc skittentøyskurv rack
  hvordan å bygge garasje skap
  hva er funksjonene i viktorianske møbler?
  futon vs madrass faq