hvordan man kan forebygge svette på en skinnstol

hvordan man kan forebygge svette på en skinnstol

Slapper av i din favoritt skinnstol kan forlate svette og kroppen olje flekker på trekket. Dette skygge-lignende flekker kan la én gang-luksuriøst skinnstol ser gamle og ratty. Med riktig stell, kan du hindre svette flekker fra forming på skinnstol

Du trenger:. .
Skinnrenser
Leather protectant.
2 myke, rene kluter.

Beskytte en skinnstol fra svette


en.
Rengjør skinnstol med skinn renere. Dette vil fjerne smuss, fett eller olje som har bygget opp på møblene. Ved hjelp av en av de rene kluter, bruke lær renere til en liten, umerkelig sted å teste for colorfastness. Hvis skinn fargen ikke kommer ut på kluten, gå i gang med rengjøring av hele stolen.
To.
Unn stolen med skinn protectant ved å påføre protectant med de andre myk, ren klut til hele stolen. Skinnet protectant vil forsegle porøse skinninteriør, hindre svette eller andre organ oljer fra å synke dypt ned i skinn og forlate flekker.
Tre.
Behandle flere mye brukte områder av skinn stolen med en større mengde av skinn protectant. Du kan selv ønsker å gå over disse områdene to ganger.
Fire.
Hindre svette fra siver inn i skinnstol og farging trekket ved å gjenta denne prosessen mellom to og fire ganger i året. Hvis skinn stolen brukes på daglig basis, men skal det rengjøres og beskyttet minst fire ganger i året, kanskje mer.

Tips og advarsler


 • Kjøp lær protectant og lær renere fra møbler, lær eller jernvarehandel. Det er også kvalitet produkter tilgjengelig for kjøp online.
 • Bruk et vanntett cover på skinnstol som et alternativ for å suge opp noen svette før det når stolen.
 • Sweat som trenger dypt inn i skinn møbler vil føre over tid til sprekker og skreller som er vanskeligere å reparere.
 • Hvis en svette flekken har allerede begynt å vises på skinnstol, behandle det med et skinn avfetting produkt før du rengjør og forsegle stolen med skinn protectant.


 • Relaterte artikler


  hvordan man kan kjøpe barna soveromsmøbler
  hvordan gjøre sitteputer for ladder-back stoler
  hvordan bygge et soverom forfengelighet
  historie stolen design
  hvordan du gjenoppretter sprekker i skinn møbler
  DIY: løse madrasser
  diy fotball bean bag stol
  hvordan stramme en datamaskin stol
  hvordan å male uferdige møbler i kolonistil
  hvordan overhaler tørket tre patio møbler