hvordan plukke ut et kirsebær smykker armoire

hvordan plukke ut et kirsebær smykker armoire

Skal du kjøpe en skap, men vet ikke hvordan du velger en ut? . Nå vil du

Du trenger:.
Eyes
Hands.
Nese.


en.
Det første trinnet i å plukke ut et kirsebær smykker armoire er å se på utsiden tilstanden til strukturen. Still deg selv noen av disse spørsmålene: er maling eller lakk hakk, sprekker, falmet eller mangler? Er det noen andre åpenbare ting som synes å være galt som det mangler et bein? Er veden i god stand? Betyr det føles myk å ta på? Hvis smykker armoire passerer disse testene deretter flytte til neste trinn.
to.
Neste steg er å se på innsiden av kirsebær smykker armoire. Det er på tide å nå stille deg selv et annet sett av spørsmål tilsvarende de ovennevnte. Først se på hvis materialet er i virkelig, god eller god tilstand. Er det falmet, revet, revet eller mangler på steder? Hvis du føler at armoire passerer disse spørsmålene så gå videre til neste trinn. Hvis du føler at det ikke da dette ville være tid til å ringe over en selger og starte forhandlinger prosessen for å kanskje få prisen slått ned til der kjøpet er verdt det.
tre.
Etter at du har sett over hele boksen er det på tide å se på de mer subtile detaljer om smykker armoire. Først vil ønske å se på hengslene, og se om de er rustne eller ødelagte eller løse. Hvis de er så påpeke dette når det gjelder tid for pris forhandlinger. En annen feil å se etter når du kjøper en armoire er løs ben og hyller. Disse pleier å være noe skjult så sørg for å gi den en liten dytt, og se om den hyller flytter eller ikke.

Tips og advarsler


 • Se opp for billige etterligninger laget av dårlig håndverk


 • Relaterte artikler


  minne skum vs TEMPUR-pedic
  hvordan å blande hvite møbler og farget møbler
  hvor ofte bør en madrass endres?
  hvordan gjøre ditt soverom føles som sommer
  microfiber vs stoff møbler
  diy planer for en tre hylle
  hvordan å lage en vannseng madrass dekke som holder satt
  hvordan å kjøpe en rygg massasje pute
  mugg produkter for utendørs møbler
  plattform vs boxspring