hvordan rate madrasser

hvordan rate madrasser

Finne den perfekte madrassen er ikke en lett oppgave, så før du kjøper, gjør leksene dine. Du vil være på utkikk etter en komfortabel madrass som er slitesterk og kommer med en god garanti. Madrasser kan koste mellom $ 200 og $ 2000, så før du tilbringer en del av sparepengene sørg for at du har funnet sengen du vil ha, til en pris du liker

trenger Du:. .
Computer
Internett.

Vurdering Spring /Coil Madrasser


en.
Lag en rubrikk for vurdering madrasser. Coil /fjærmadrass har andre egenskaper enn skum madrasser. Skreddersy hver rubrikken å rangere de forskjellige egenskapene til hver stil.
To.
Utvikle din rubrikken ved å bestemme hvilke egenskaper du ønsker å rangere madrasser på. For fjærmadrasser bruke coil gauge, coil tempering og garanti lengde. Din fjerde boksen vil være den totale poengsum av madrassen.
Tre.
Rank hver vår madrass av sin coil gauge. En lavere måle tall gir en tykkere spiral wire, og dermed en stivere seng. Et høyere gauge rekke resultater i en springier madrass. Hvis du foretrekker en fjærende seng rangere madrasser i rekkefølge fra høyeste gauge nummeret lavest. Gi høyeste måleren madrassen ett poeng. Award madrassene poeng i synkende rekkefølge. Den fastere madrassen jo høyere poenget.
Fire.
Mål holdbarheten av hver madrass ved rangering spolen temperering av hver seng. Coil tempering er prosessen der spolene er oppvarmet eller avkjølt til å opprettholde sin holdbarhet. Senger som har blitt dobbelt herdet bør få minst poeng fordi de er mer holdbare. Rank din madrasser tilsvarende, tilordne punkt verdier som vist i trinn tre.
Fem.
Award din madrasser poeng for lengden på sine garantier. Madrassen med den lengste garantien skal motta den høyeste rangeringen, som er ett poeng. Den verste Garantien skal få mest poeng.
6.
Tally poengene for hver madrass og skrive totalt i det fjerde nettet. Madrassen med lavest score er den best rangerte madrass for deg. Sengen med høyest total er det verste.

Rating Foam Madrasser


en.
Lag din rubrikk for vurdering minne skum madrasser. Tittel delene: Tetthet, tykkelse og lengde på garantien
2
Rank hver madrass tuftet på tetthet. . . Ifølge «Best Bed Guide", "Memory skum kan oftest finnes i tettheter fra 2 til £ 6. Per kubikk fot. " Jo høyere tetthet på mer holdbare minnet skum. Tilordne madrassen med minst tetthet ett poeng hvis du foretrekker en mykere seng. Award madrassene poeng i synkende rekkefølge.
tre.
Skår senger basert på tykkelsen av hver madrasser 'øverste laget. Den tynnere en madrass "skum den fastere det vil bli. Hvis du foretrekker en mykere madrass velger en seng med et tykt toppsjikt og mindre tett kjerne.
Fire.
Gi hver madrass en rangering basert på lengden av produsentens garanti. Jo lenger garantien desto bedre ranking. Du vil ha en seng som vil vare i lang tid.
Fem.
Tally den totale score for hver madrass. Ett poeng bør gis til den beste madrassen i hver karakteristisk. Madrassen med lavest score er det som passer best for deg.

Tips og advarsler


 • Ikke stole utelukkende på internett forskning. Gå ut og teste madrasser i personen. Du tenker kanskje du vil den mykeste madrassen, men noen kan være for myk.


 • Relaterte artikler


  hvor å fjerne den nye madrassen lukten
  enkle måter å gjøre torget hjørner på putetrekk
  soveromsmøbler for pre-teens og tenåringer
  hvordan å lage en sammenleggbar tabellen cover
  hvordan å revolusjonere en sofa stol
  enkle å lage bønne bag stoler
  hvor å fastsette en stor bulk i en bordplate
  Slik Refinish gamle bambus møbler
  hvor å fastsette en vann-beiset bord
  Slik rehab en hage bord og stoler