kan jeg putte en madrass på et metall bedframe uten boxspring?

kan jeg putte en madrass på et metall bedframe uten boxspring?

Madrasser er vanligvis solgt med en matchende boks våren, en dekket treramme med stive fjærer, å gi støtte til madrassen og jevnt fordele vekten for å holde madrassen i topp stand. Det er noen alternativer for metall seng rammer som gjør at du kan bruke madrassen uten en boks våren, men de kan ikke gi den beste støtte til madrassen

Madrass Beskyttelse

De fleste madrasser er laget for å brukes med en boks våren eller annet grunnlag. Nye madrasser er vanligvis solgt med en matchende stiftelse som er utformet for å jevnt fordele vekten av madrassen og absorbere noen av stress at madrassen opprettholder i normal bruk.

Metal Bed Rammer

Den typiske metal bed ramme kun har siden skinner, noe som vil definitivt ikke holde madrassen opp. Queen og King size-seng rammer vil vanligvis ha et senter rail, så vel, for ekstra støtte. Dette vil holde opp en madrass uten spiralfjærer, men det vil sette en stor mengde stress på det.

Noen typer metal bed rammer er markedsført som å kunne brukes uten en boks våren. De fleste har et system av metall skinner og buet metall støtte som eliminerer behovet for en boks våren. Fordelen med en seng ramme som ikke trenger en boks våren er at rammen, i stedet for å være på et nivå bare seks til 10 inches over bakken for å la det være plass for boksen våren, sitter mye høyere, vanligvis omtrent 16 inches over bakken. På den måten madrassen kan være en normal høyde, men du vil ha mer enn en fot med lagringsplass under.

Madrass Garanti

Hvis du kjøpte en ny madrass med en garanti, sjekk vilkårene i garantien før optisk for en seng ramme uten en boks våren. Noen ganger garantien vil være ugyldig eller ikke kvalifiserer for full dekning hvis du ikke bruker madrassen din med matchende stiftelsen. Dette er fordi madrassen kan lide unødig stress eller skader når det brukes på et metall seng ramme eller en annen overflate enn sin boks våren eller stiftelse.


Relaterte artikler


hvordan å bestemme hva møbler og andre elementer til leie for en hagefest
karakteristikker av gotiske vekkelse møbler
Forskjellen mellom alle skinn og lær match møbler
hvordan du kan spare penger når møblering hjemmet ditt
hvordan du gjenoppretter sprekker i skinn møbler
hvordan å bygge en tre makeup sminkebord
hvordan du legger høyde til kjøkkenstoler
DIY trestle pulter
om kvaliteten på skinn møbler
hvordan å montere underholdning stands