plast flettet reparasjon

plast flettet reparasjon

Wicker har blitt svært populært for både innendørs og utendørs møbler de siste årene. For utendørs i spesielt, plast vidje er et bedre valg. Den er robust, langvarig og enkel å rengjøre. Plastic kurvmøbler nesten aldri krever reparasjon, så lenge det er regelmessig støvet og rengjøres, men noen ganger du trenger å friske en gammel, falmet ser

Hva er Plastic Wicker?

Natural vidje har vært populær som møbler i flere tiår. Nå er syntetiske versjoner av flettede møbler laget med plast eller harpiks. Like naturlig flettet, er det lett og lett bevegelige og er lett vedlikeholdes. Disse kvalitetene gjør det veldig populært for patio møbler, og syntetisk kurvfletting nå kommer i et bredt spekter av farger og teksturer. Ofte syntetiske flettet selges som poly rotting, all-vær rotting møbler, eller spanskrør utemøbler.

Basic Care

syntetisk kurvmøbler har fordelen av å ikke falming og være mugg-frie. Du kan la den ut i all slags vær, og det er lettere å rengjøre og vedlikeholde enn naturlig flettet. De syntetiske materialer er vevet til å se akkurat som ulike former for naturlig wicker. This type vidje er vanligvis montert på aluminium rammer å gi iboende styrke til møbler og beskytte mot korrosjon. For enkel rengjøring, bruk en pensel samt et vakuum. For syntetiske flettet, slangen det ned med vann, siden plast eller harpiksen er vanntett.

Reparasjon og vedlikehold

Hvis du føler din uteplass sett har falmet eller ser litt sliten, stelle den opp ved å male det en annen farge. Plastmøbler trenger noen spesiell behandling fordi det er lett å skrape i overflaten når du prøver å rengjøre den. Noen maling perler opp eller skreller bort etter det tørker. Det er spesialisert spray maling til plast som de laget av Krylon. Denne typen wicker bryter sjelden siden den har en aluminium indre struktur og ytre materialet er værbestandig. Flekker og søl kan rengjøres opp med noen mildt rengjøringsmiddel og varmt vann. For å unngå riper, ikke bruk slipende rengjøringsmidler eller scrubs. Og hvis du vil gi din plastikk harpiks møbler en veldig fin glans, bruke møbelpolish laget spesielt for plastmøbler.

Denne typen wicker kommer i forskjellige karakterer, og det er verdt å bruke litt mer for god kvalitet slik at den vil vare lenger, spesielt i klima hvor patio møbler får mye bruk.


Relaterte artikler


hvordan du finner din sove nummer
hvordan å bygge en tre papir håndkle holderen
hvordan holde møbeltrekk gjemt i sider
tips om lakkering av utendørs kurvmøbler
hvordan du gjør stuen din om sommeren friendly
hvordan å designe en tre datamaskin desk og enhet prosjekter
gjøre det selv datamaskin desk
hva er en madrass fundament?
hvordan du styrer madrassen off-gassing
soverommet møblering ideer