ulven savannen futon instruksjoner

ulven savannen futon instruksjoner

The Wolf Savannah er en bifold futon ramme som kan gjøres om til en sofa når den ikke brukes som en seng. Oppsettingen er ganske enkelt; alle bitene holdes sammen med en kombinasjon av metall bolter og treplugger. Men på grunn av størrelsen på komponenter som er involvert, kan det være lurt å finne et ekstra par hender for å hjelpe holde ting på plass og løft den monterte futon kroppen på sokkelen

Assembly

Din Wolf Savannah futon kommer delt inn i seks grunnleggende komponenter:. Setet, ryggen, de to sidene med armlener og de to senter skinner som kobler både sidene sammen. Før du gjør noe, begynne med å fjerne en arbeidsplass i et godt opplyst område, den futon brikker er store, så du trenger mye plass til å arbeide med. Så langt som verktøy går, kommer futon pakket med en hex nøkkel (eller "Allen key") beregnet for bruk i feste alle boltene, andre enn det, er alt du skal trenge en hammer for å hjelpe du trykker på futon's treplugger .

Når du er klar til å begynne montering, start ved å skille de forskjellige bolter, dybler, nøtter, knapper og braketter etter størrelse, dette vil gjøre ting lettere senere. Deretter finner plateprofilene og bruker 16-mm bolter å feste dem til bunns hullene på venstre og høyre side av futon. Deretter forberede både rails ved å peke treplugger inn til sentrum hullene i hver ende.

Sete og rygg komponenter kommer stort sett ferdig montert. Men du trenger å påføre slutten skinnene selv. Start med å bruke 60-mm bolter for å få kontakt skinnene til begge hengslene enheter. Skinnene som kommer innebygd med plast løpere er utformet for å feste til futon rygg, sørg for at disse løpere er vendt utover. Bruk fat nøtter og flere 60-mm bolter for å få kontakt slutten skinnene til futon's sete og rygg.

Nå er det på tide å bruke senteret skinnene for å få kontakt venstre og høyre side av futon sammen. På grunn av de pluggene du har satt inn i hver ende, skal skinnene pluggen rett inn i de øvre hullene på hver side. Bruk bolter (100 mm for forsiden jernbane, 70 mm for den bakre jernbane) og fat nøtter å sikre skinnene på plass. Alt som gjenstår er å plassere setet-og-tilbake montering på nå-montert base enhet (i plast løpere gå inn i sporene kuttes i hver side av futon).


Relaterte artikler


hvordan å male tre gyngestoler
hvordan å bygge en headboard ut av gjerde
hvordan å plassere bøker i en bokhylle
hvordan du enkelt kan innrede et loft
DIY vertikale bokhyller
hvordan bygge et hemmelig rom i en skuff
om kvaliteten på skinn møbler
hvordan å dekke et bord med lær eller vinyl
naturlige måter å bli kvitt bed bugs
historie stolen design