virkningen av stoffet oppfriskning spray på møbler

virkningen av stoffet oppfriskning spray på møbler

Lukt er overalt. Fra svett joggesko å kastet ut matrester, kan foul lukt nøle og spre inne i et hjem. Møbler absorberer ofte disse lukt, og de kan være vanskelig å eliminere. Fabric repetisjonskurs spray, kjøpt eller hjemmelaget, kan gjøre underverker å trampe ut, fjerne og eliminere ubehagelige aromaer på møbler

Betydning

Fabric oppfriskningskurs spray er trygge på de fleste stoffer og farger. Air nøytraliserende er ofte foreslått å fjerne lukt ikke bare skjule dem. Sitron, lime, eddik, furu-duftende rengjøringsmidler og potpourri laget med essensielle oljer fungerer bra i å fjerne møbler lukt.

Fordeler

Noen stoff oppfriskningskurs sprayer har allergen redusere og anti mikrobielle egenskaper. Disse bidra til å fjerne pollen, støvmidd, og bakterier som kan hvile på møbler og i luften.

Hensyn

Når du tar ut og etterlater en langvarig ren og frisk duft på møbler, tekstiler oppfriskningskurs sprayer også rense luften. Disse spray kan brukes daglig på møbler så vel som på møbeltrekk, sengetøy, gardiner og tepper.

Hjemmelaget Solutions

Hjemmelaget løsninger laget med natron og vann, hvit eddik og vann, eller parfymerte vaskeri tøymykner og vann , kan trygt legge de ubehagelige møbler lukt.

Advarsel

Møbler laget av skinn, silke, sateng eller semsket skinn bør ikke sprøytes med stoff refresher sprayer med mindre produktene er ment for bruk på disse materielle. Det er også bedt om å se for over spray på tregulv og i nærheten av mat.


Relaterte artikler


nytt liv vs aksiom sove sofa madrass
riktig bruk av bevegelige stropper
hvordan å henge datamaskinen wire hyller
hjemmelaget datamaskin desk ideer
hvordan finne den rette badekaret stolen
vare på en gammel Spanskrør stol
TEMPUR-pedic garantiinformasjon
hvordan å lage en skoskap
hvordan produsentene måler sofaer?
loft bed monteringsanvisning