Familien Oppbevaring ideer

Familien Oppbevaring ideer

Du trenger:
datamaskin med Internett-tilgang
. Telefon.

Familierommet lever ofte det opp til sitt navn, og tilbyr et samlingssted for alle i familien. Dette området samler ofte eiendeler av alle i familien også, og lett kan bli rotete. Å dra nytte av den plassen du har med noen nye ideer lagringsplass kan forvandle din overfylt rom om til en elsket, men ren plass.

Skap Space

En måte å sikre riktig lagring er å effektivt bruke hele plassen, spesielt områder utpekt lagring områder som garderobeskap. Bruk plassbesparende oppbevaring ideer for å gjøre mest mulig ut av skapplass. Hang strøk og til og med tepper på hengere å holde dem tilgjengelig, men unngå å ta opp ekstra plass i rommet. Shoe trær kan holde joggesko og støvler ut av familien rommet, men fortsatt på hånden for turen ut. Installer hyller over hengeren linjene til å lagre brettspill, stearinlys, puter og andre dekorasjoner eller nyttige for familien rommet.

Hylle Walls

Blank vegger ikke tiltrekker seg mye oppmerksomhet og kan kjedelig utseendet på et familierom. Dekk til veggen med egg-kasse hyller eller andre typer hyller installasjoner å sprite opp utseendet og gi deg selv mer lagringsplass. Installer hyller uansett design eller mønster du liker. Du kan koble hyllene med vertikale stykker slik at de ser ut som en labyrint, eller holde dem adskilt som individuelle horisontale installasjoner. Varier avstanden mellom hyllene. Noen vil lagre dekorative kurver som inneholder knickknacks eller diverse papirer, mens andre vil støtte bøker eller blader, få dem ut av tabeller og ut av sentrale fokus i rommet. Individuelle bokhyller kan også levere et lagringsområde for bøker, blader, leker og andre rot. Fordelen til bokhyllene er at du også kan lagre tingene på topp i tilfelle du trenger for å holde elementer utilgjengelig for yngre barn.

Skjult bagasje

Alle plass kan være en lagringsplass, og med dekorative bokser eller kurver og smart stoff bruk, kan du slå bortkastet plass i din stue til godt brukt lagringsplass. Dekorative kurver kommer i en rekke størrelser, så kjøp noen som kan passe under kaffe tabeller, avslutter bord, pulter eller stoler og sofaer i stua. Hvis du foretrekker gjør-det-selv-prosjekter, bruke vanlig plast eller flettet kurver og dekorere eksteriører å matche rommet ditt. Fordelen med slike kurver eller containere er at med riktig design, kan de skjule nesten hvor som helst. For en travel natt, kan du også bruke stabil plast binger for ekstra sitteplasser under et spill natt eller film maraton. Hvis du ikke vil at noen skal se lagring stykker, dekke bord med dekorative kluter eller stoff som sprer seg helt ned til gulvet, noe som kan legge en dash av farge og design til rommet mens gjemme oppbevaringsplass.


Relaterte artikler


hva er størrelsene på en tvilling og dronning madrass?
hvordan å fikse et ødelagt dresser skuff
hvor å fastsette en maling chip i et metall crib
hva er en sjeselong?
hva er mikrofiber møbler?
hvordan bygge en konsoll bord
hvordan å passe en ikea KLIPPAN sofa
diy guide å gjenopprette treverk
tips om lakkering av utendørs kurvmøbler
hvordan du får en ny sofa for billig