å rense familiens sokker

å rense familiens sokker

Rengjøring ut familiens sokker må være en stealth misjon. Du må fly under radaren fordi hvis du blir tatt, konsekvensene . . . vel, bare ikke verdt det. Grunnen til dette topphemmelig oppdrag er enkelt-din mann og barn ville ha samme sokker for resten av livet hvis du lar dem. jeg har utført dette oppdraget med hell mange ganger, så jeg vet hvor jeg snakker. Dette er hvordan det gjøres riktig

Du trenger:. .
Latex kirurgiske hansker
.
Stor skittentøyskurv.
.
Stor søppelpose.
.


en.
Første trinn i dette oppdraget er å finne en stor skittentøyskurv som du tror vil holde alle sokker i hjemmet ditt. Du vil nok også være lurt å bruke noen av de tynne, latex hansker.
To.
Deretter lage en liste over alle rom i hjemmet ditt og metodisk begynne å søke hver og en av dem for sokker. Med skittentøyskurv sitter i midten av rommet du arbeider, sjekk under senger, skap på gulv, under kjøleskapet, bak vaskemaskin og tørketrommel, på og under sofaen, i og under enhver recliner, under baderomsskap, på toppen av den høye møblene er det (mitt barnebarn tar av seg sokkene og kaster dem opp i luften og noen ganger de lander i rare steder), bak dressers, i garasjen, og til slutt, i ditt kjøretøy. Det kan være noen i skuffer så du bør nok se der også.
Tre.
Du burde, nå, har en kurv full av ekle sokker og det er din oppgave å rengjøre ut de som ikke lenger har det som trengs for å være en god sokk. Så først, slå dem ute i, fordi ingen i familien din er hensynsfull nok til å ta dem av på riktig måte, og mer enn sannsynlig 95% av dem kommer til å være inne ut, som betyr at DU kommer til å være den som å stikke hånden innsiden andres ekkel, trolig stinkende, sokken. Derfor, hanskene.
Fire.
Med hansken på venstre arm, satt hver sokk på armen for inspeksjon. Du kommer til å bli sjekke for tre viktige ting som vil avgjøre om en sokk får opphold, eller må reise bort for alltid. Sjekk først for hull og kaste dem hvis de har selv de minste hull i dem. Neste, sjekk på undersiden av sokken for å se om det er så svart at det umulig kan aldri komme ren. Kast ut disse. Til slutt, sjekk for å se hvor dårlig strukket ut hver sokk er og kaste de som ser ut som de ville passe på toppen av en brukket fot som er i en støpt, eller på en yeti foten. Den siste delen av dette trinnet er å matche de resterende sokker opp, som bør ta deg den bedre delen av dagen. Eventuelle sokk som ikke har en kompis, selvfølgelig, er kastet.
Fem.
Jeg, derimot, ønsker å foreslå at du gjør trinn 1, trinn 2 og 3, hopp over trinn 4, dumpe sokker i en søppelsekk og gå til Wal-Mart hvor du finner noen fine, rene, un-holey, un-strakte sokker som allerede har blitt paret opp for deg. Glad jeg kunne hjelpe.

Tips og advarsler


 • Du kan bruke trinn 1, 2, 3 og 5 for undertøy og sokker.


 • Relaterte artikler


  hvor å putte en COSCO baby crib sammen
  guide for grunnleggende polstring
  knivarbeid retninger
  hvordan måle en skum madrass
  DIY lagring hodegjerder
  hvor å fjerne kuttet i maling fra tre
  Slik Trekke en gyngestol sete
  diy planer for et hjørne oppbevaring benk
  hvordan du velger dagen senger
  Hvordan får jeg vannmerker av et trebord?