er kirsebær trelast skåret fra frukt trær?

er kirsebær trelast skåret fra frukt trær?

Kirsebærtrær vokst rundt om i verden er høstet for både frukt og trelast. Som andre trær, er det mange varianter av kirsebær trær vokst hele verden. Noen typer bedre tømmer, mens andre produserer mer velsmakende frukter

Cherry Lumber

Flertallet av kirsebær trelast som selges i USA kommer fra frukttrær dyrket i tropiske områder av verden. Kirsebærtrær dyrket i disse områdene generelt blir større enn innenlandske trær, noe som gjør dem lettere å høste.

Kjerneved g. yteved

Lumber kan deles inn i to kategorier, kjerneved og yteved. Cherry kjerneved brukes til de fleste trebearbeiding prosjekter fordi det er mer holdbar og funksjoner rikere farger.

Lumber Stiller

De fleste møbler beslutningstakere og tre arbeidstakere foretrekker å jobbe med trelast høstes fra et enkelt tre, kjent som et sett. Dette skjer fordi det kan være betydelige variasjoner i farge og mønster fra tre til tre.

American Black Cherry

Mens de fleste trelast selges kommer fra utenlandske trær, amerikansk sort kirsebær trær gir flertallet av de innenlandske trelast som selges i dag. Disse trærne vokser ganske stor og produserer vakre tre med rødlige toner.

Økende Cherry Trees for Lumber

De som ønsker å vokse kirsebærtrær for trelast bør plante dem blant andre trær, som svart valnøtt. Planting kirsebær blant andre trær som er bra for trelast hjelper trærne vokse tykkere og høyere.


Relaterte artikler


madrass råd
Slik Refinish Pecan tre møbler
hvor å fjerne carnauba voks fra møbler
hvordan gjøre utendørs møbler ut av pvc
hvordan du velger den beste eik soveromsmøbler
hvordan gjøre stoppede møbler
hva er lav profil spiralfjærer for madrasser?
riktige måten å sette sammen en papasan stol
hvor mye plass til å dra ut stolene i dining
DIY tabellen benken