forlenget oppbevaring av mat for familier

forlenget oppbevaring av mat for familier

Planlegger å lagre mat over lengre tid er utfordrende for dem som har tilbrakt hele sitt liv med kjøleskap, fryser, og 24-timers supermarked i nærheten. De fleste enkeltpersoner eller familier vet ikke hva som er tilgjengelig, hvor du skal lagre det, å hvor mye kjøper, og et dusin andre spørsmål som oppstår i planlegging. Langsiktig lagring av matvarer vil trolig ikke være en rask eller enkel prosjektet, men sikkerheten det gir kan være uvurderlig

hva som er ønsket

Ta en titt på hva medlemmene av familien spiser regelmessig. Disse vil være svært viktig for alle ved bruk av lagret mat. Legg merke til at pappa avskyr grønne bønner og Sally elsker peppermints fordi planlegging vil kreve møte disse folkene hvis mulig.

Eksperter på langsiktig oppbevaring av mat foreslå å kjøpe en kokebok som bruker lagret mat og finne oppskrifter som ser bra ut for familien. Når oppskriftene er funnet, begynner å prøve dem for å se hvilke som er egnet. Se en antikk kokebok, om ønskelig. Våre forfedre visste å lage mat uten fersk og /eller frosne ingredienser.

Hva som trengs

Mat lagring krever plass i et område som er beskyttet fra vær og ekstreme temperaturer. Et soverom skapet er ideelt, men et oppbevaringsskap et sted inne i huset vil være bra også. Garage lagring er mindre tilfredsstillende med mindre garasjen er isolert, oppvarmet, og aircondition etter behov. Fuktighet er skadelig for lagret mat, så å plassere mat i en kjeller hvor det er enda en mulighet for lekkasje er uklokt.

De fleste eksperter tror at # 10 metal bokser er de tryggeste emballasje for tørre matvarer, men plast fôrlager eller containere med snap-on lokkene er trygge også hvis de blir foret med mat-grade plast emballasje tilgjengelig på overlevelse matforsyning butikker. Glass med stramme skruen-on lokk er sikre og kan brukes til å lagre mye mer enn pickles.

Ting å spise

Legg til informasjon fra nettsteder eller bøker som har lister over elementer å lagre langsiktig til referanser her. Lag menyer for en uke med alle tre kilder: liker og ikke liker, kokebøker, og lister over anbefalte matvarer. Etter å ha prøvd ut disse menyene, lage et mer komplett sett med menyer, inkludert frokost, lunsj og middag for minst to uker. List alle ingrediensene som brukes, og begynne å kjøpe dem fra kilder som bulk butikker, lager butikker, internett nettsteder, og supermarkeder. Plan for å starte eller utvide hjemme hermetisering å omfatte ikke bare tomater, men kylling, biff, og greener. Vær oppmerksom på at hermetisering krever ekspertise for å produsere trygg mat.

Når skal spise det

Nesten alle matvarer på markedet bærer en utløpsdato eller annet sted på beholderen. Ved kjøp av pakker, bokser, flasker, poser eller andre matvarer beregnet på langtidslagring, lese dato og avvise alt som utløper i løpet av uker eller måneder. Når du plasserer elementer i lagring skapet eller skap, satte de nyeste produktene på baksiden av sokkelen og flytte de eldre til fronten som skal brukes først. Merking av elementer med sine utløp informasjon vil være nyttig som de er lagret på, en gang merket med en bred markør, vil det være lett å se hva som må brukes. Bruk lagret mat regelmessig, og erstatte den umiddelbart.

Hva er spesielt

Forsøk på å lage fristende måltider fra lagret mat for en lengre periode krever vier oppmerksomhet til det som gjør maten smaker godt. Produkter som vanilje, kanel og andre krydder kan gjøre forskjellen mellom ekkel og flott. Tørket hvitløk, løk, buljong, kylling og oksekjøtt lager kan alle brukes til å forbedre smaken sammen med salt og pepper.

Inkludert elementer å hjelpe til med prosessen med matlaging som olje, fett, bakepulver, natron, gjær, tørket egg og tørket eller bestrålt melk kan bety menyen inneholder cookies, kjeks, og mer. Prøv ikke å overse drikker som kaffe, te, brus og andre, alle tilgjengelige i former som kan lagres.

for nødhjelp, legge Meals klar til å spise, som vanligvis er tilgjengelige i overlevelse leverer uttak eller camping og jakt forsyne butikkene. MRE's er rimelig velsmakende og krever ingen forberedelse i det hele tatt. Til slutt legger noen peppermints, Jell-O, og nøtter fordi behandler kommer til å være velkommen.


Relaterte artikler


oppblåsbare bed vektanalyser
hvordan du velger riktig dusjforhenget stenger for dusjforheng
hvordan du velger hengekøyer
DIY kjøkken benken
er det mulig å farge stoppede møbler?
hvordan du tester stoff beskyttelse på møbeltrekk din
gjøre det selv - hvordan bygge en redaksjonskomit¦ tabell
Slik Refinish køyesenger
hvordan å bygge en baby seng ramme
hvordan å reparere hull i vinyl patio møbler stoler