helseforsikring tilskudd til familier sliter

helseforsikring tilskudd til familier sliter

Du trenger:
White eddik
. Non-bleach flytende oppvaskmiddel.
Sink /bøtte.
Vaskemaskin.
Tørketrommel /snora.

Noen familier synes det er vanskelig å få endene til å møtes, særlig når det gjelder medisinsk behandling. De er ikke i stand til å betale for legebesøk, medisiner og sykehus regninger. Det er organisasjoner som oppretter tilskuddsordninger for å hjelpe familier sliter. Tilskudd er gratis penger at familier ikke trenger å betale tilbake. Dette kan bidra til å lindre noen av de kostbare medisinske regninger de kan støte på, spesielt hvis de har en syk person i familien.

Hospital Care Grants

The Union Plus organisasjonen gir $ 1000 tilskudd til sin aktive og pensjonerte medlemmer, deres ektefeller og pårørende sliter med å betale regninger sykehus. For å kvalifisere for tilskuddet må du også ha ut-av-lomme utgifter lik eller mer enn 10 prosent av husholdningenes inntekt og har hatt en husholdning medlem sykehus i løpet av de siste 12 månedene. Søkere må også ha en union Plus Credit Card, Union Plus Mortgage eller Union Pluss Forsikring og har betalt tilgodehavender eller premie på tid for et år. For å søke, samle inn dokumentasjon fra yourbhousehold inntekt eller W-2 skjemaer og sykehus regninger, inkludert Forklaring av ytelser (EOB) former. Send søknad og all dokumentasjon til adressen nedenfor

ATTN:. Union SAFE Hospital Care Grants
Union Privilege
1125 15nde St. , NW, Suite 300
Washington , DC 20005
202-293-5330
unionplus. org

USA Avdeling for helse-og omsorgsminister Grants

De forente stater Department of Health and Human Services utdeler midler til 75. 000 mennesker årlig gjennom sitt 300 programmer. Tilskuddene dekker medisinske kostnader, støtte for eldre og finansiering for Medicare og Medicaid kostnader. Det finnes også tilskudd for de som trenger hjelp betaler sykehuset regninger. Beløp variere og gi støtte har sine egne krav og søknadsprosess.

The US Department of Health and Human Services
200 Independence Avenue, SW
Washington, DC 20201
877-696-6775
hhs. gov

United Healthcare Children's Foundation Grants

United Healthcare tilbyr tilskudd til familier med barn som har behov for medisinsk behandling. Den gir fylle hullene mellom kostnaden for omsorg og hva som er dekket av kommersielle forsikring. Familien har ikke direkte tilgang til tilskudd, men arbeider med United Healthcare Children's Foundation for å spre midlene for medisinske tjenester og prosedyrer. Søkere kan søke gjennom stiftelsens hjemmeside. Beløpene varierer avhengig av hvilke typer tjenester eller prosedyrer som er nødvendig.

United Healthcare Children's Foundation
MN012-S286
PO BOX 41
Minneapolis, MN 55440-0041
952-992-4459
http : //www. uhccf. org


Relaterte artikler


hvordan bygge radius hjørne bokhyller
hva er ild i madrasser?
hvordan varme for stolen møbeltrekk
DIY drivhus benk
hvordan å dekke spisestuestolene seter med plast
hvordan finne en svart baby crib
hvordan å sette sammen en metal king size seng
hjemmelaget Murphy senger
hva er meningen med dynen?
hvordan du justerer en la-z-boy recliner