hjem familie ideer

hjem familie ideer

Rutetider er opptatt som mor går bort til yoga klasse, far til kontoret for å få litt ekstra arbeid, og barna til leksjoner og idrett praksis. Med hvert eneste medlem av familien alltid ledet i en annen retning, er det viktig å ta noen timer hver uke for å komme sammen for kvalitetstid med familien.

Cooking

Klargjøre et måltid sammen, og deretter sitte ned å nyte det som en familie kobler familiemedlemmer. Velg en meny som gjør at alle kan delta. Hjemmelaget pizza er et godt valg, ettersom det er oppgaver for selv småbarn som spre osten. Tacos er et annet alternativ. Lasagne er lett å sette sammen og nesten idiotsikkert. Bruk papir platene, slik opprydding kan gjennomføres raskt og ikke bli en fryktet ork.

Charity

Nestekjærlighet begynner hjemme. Lære barn å vurdere andre og ikke bare fokusere på seg selv er gjort ved eksempel. Samle forsiktig brukte barneklær for hjemløse barn er en mulighet for barna i familien din for å se veldedige atferd på jobb og bli personlig involvert. De kan, for eksempel å sortere gjennom sine egne elementer identifisere passende bidrag, så vel som ber sine venner om klær som ikke lenger passer. Sett opp en tid hvor hele familien hjelper til med vask av klær, sjekke dem for mindre reparasjoner, og deretter pakking dem for levering.

Crafts

tok noe sammen utvikler selvrespekt og respekt for hverandre. Velg håndverk som vil appellere til hvert enkelt medlem av familien eller minst til alle barna. Tror ikke du trenger å feste med enkle håndverk. Reparasjon og maling en stol, for eksempel, ikke er komplisert og omfatter trinnene, for eksempel sliping, for de som ikke er listig. Bruk av ferdig produkt minner familiemedlemmer om hva de kan utrette når de jobber sammen.

Spill

Det er ikke om du vinner eller taper, er det at dere spilte sammen. Videospill er underholdende, men hold deg til gammeldags brettspill, samspillet er da mellom spillerne og ikke mellom spilleren og TV-eller dataskjermen. Gi et utvalg av spill. Plukk noen som krever tenkning og kunnskap, og andre som er avhengige av ren tilfeldighet.


Relaterte artikler


hvordan å male bambusstaver
gjøre det selv slipcovers eller møbeltrekk
hvordan du rengjør patio møbler stoff
hvordan å male møbler sølv
hvordan vite om man skal Trekke eller erstatte møbler
hvordan du gjenoppretter utemøbler
Slik Refinish en stol
hvor ofte bør en madrass endres?
sofa Slipcover alternativer
typer overmadrasser