hvor å fjerne pigmentert hud farge fra en sofa

hvor å fjerne pigmentert hud farge fra en sofa

Fjerne pigmentert hud farge fra en sofa er ikke en uvanlig prosedyre. Leather møbler er dyrt, og over tid kan det mørkere eller visne. For å berge dette dyrt kjøp, mange folk slå til skinn restaurering produkter. Med litt tålmodighet og litt tid satt til side, kan du bruke skinn restaurering produkter og spare penger på kjøp av nye møbler. Enten du er ute etter å fikse en sprekk, endre fargen eller helt fjerne fargen, kan du gjøre alt dette ved å bruke samme teknikk som de profesjonelle.

Du trenger:
Leather prep
. Abrasive pad.
Sponge.
Liten presenning eller plast dekselet.
Hansker.
Vernebriller.


en.
Kjøpe produkter som trengs for å fjerne skinn farge. Du må lær prep og en slipende pad. Sjekk med din lokale møbler forhandler eller søk på nettet (se Resource avsnitt). Kits er tilgjengelig. Imidlertid vil settet kommer med verktøy som brukes til å re-sette farge på skinn og du vil ende opp med å betale for mer materiale enn du trenger.
To.
Dekk arbeidet ditt område. Bruk en liten presenning eller plast dekker for å beskytte området rundt sofaen ved eksponering for kjemikalier. Bruk hansker for å beskytte huden og vernebriller for å beskytte øynene. Kjemikalier kan skade materialene i området, så vel som øynene og huden.
Tre.
Rengjør møbler i skinn. Ta svampen og tørke skinnsofa med prep løsningen.
Fire.
Ta slipemiddel puten og arbeid blandingen i skinn. Denne prosessen vil fjerne pigmenterte farger og produsentens finish. Fortsett denne prosessen til den gamle fargen er stripete og lysere farge under den blir utsatt.

Tips og advarsler


 • Hvis du planlegger å etterhvert re-farger på møblene, kjøpe hele restaureringen settet og følg instruksjoner om hvordan å farge skinn.


 • Relaterte artikler


  king size mattress informasjon
  hvordan å lage en fisk tank rack
  hvor å konvertere en gammel melk kan til en tabell
  hvordan du handler for en hvilestol
  hvordan du rengjør og omsorg for lær
  nytt liv vs aksiom sove sofa madrass
  hvordan du velger retro spisestuestolene
  hvor høyt skal en datamaskin desk være?
  Slik faux finish møbler
  garasje kabinett ideer