hvordan å holde familien flåttinfeksjon risikoen lav

hvordan å holde familien flåttinfeksjon risikoen lav

Flått er en lik mulighet parasitten. Flått ikke bryr seg om du er en utendørs entusiast eller en tilskuer til den store utendørs. Byrden er på skuldrene for å beskytte deg selv og dine kjære fra muligheten for en livstruende infeksjon. Følgende trinn vil hjelpe deg i å ta tiltak for å beskytte deg selv og din familie
en.
Kjole med flått i tankene. Ferdig klær av lyse farger, slik at flått er lett å få øye. Målet er å planlegge for oppbevaring av eksponert hud til et minimum. Tydeligvis flått er lettere å fjerne før de fester seg til huden. Prøv å brette buksene beina i sokker for å unngå flått fra infiltrere dine klær du kan se morsomt, men det er bedre enn fôring en parasitt. Tett ermene på lange ermer skjorter er også gunstig.
To.
Grundig sjekk selv, familiemedlemmer og kjæledyr når venturing gjennom gress, trær, busker eller andre område med mulig unntak av betong . Seriøst om, flått er elastiske og har evnen til å overføre fra en overflate til en annen. Ikke glem å sjekke bak ørene og i håret. Med vanskeligheten i å sjekke håret, prøve å ta en dusj så snart som mulig å "skylle" invaderer flått unna. Utallige flått har våget seg gjennom avløpssystemet i vårt hjem.
Tre.
Den beste måten å få en hake av er før de fester. I tilfelle har de festet du må ta en avgjørelse. Enten fjerne haken hjemme eller ha den fjernet av en medisinsk faglig. Den viktigste faktoren er å fjerne flått hodet. Flått er i stand til å leve selv når kroppen har blitt skilt fra hodet. Pinsett anvendt på hodet så nær huden som mulig er den vanligste måten å løsne. Såpe på en bomullsdott har vært kjent for å jobbe også.
Fire.
Alltid restene av flåtten etter fjerning. Dette betyr ikke å bygge en permanent helligdom for flått av år gått. Men du ønsker å sikre å ha liggende i tilfelle tegn eller symptomer på en infeksjon utvikler. Restene vil bistå din lege i innsnevring ned årsaken til en mulig Lyme sykdom infeksjon.
Fem.
I tilfelle du har fjernet en hake alltid være årvåken for tegn og /eller symptomer på utviklingen av en infeksjon. Hvis du legger merke til utviklingen av et utslett som ligner formen på en blink det er viktig å søke en medisinsk vurdering.

Tips og advarsler


 • Når du fjerner en tick trekk det rett. Å vri kan føre til avløsning av hodet fra kroppen.
 • Flere bug avstøtende produktene inneholder tilsetningsstoffer for å slå tilbake flått også.


 • Relaterte artikler


  Slik sand eik skap
  hvordan å reparere riper patio aluminium stoler
  Slik Refinish laminerte møbler
  hva er det slags trevirke som brukes i piknikbord gjøre?
  hvordan du rengjør mugg fra utendørs setet cusions
  bar møbler ideer
  hvordan du oppdaterer din stue
  hvordan gjøre stolen deksler med ark
  de beste møbler reparasjon
  hvor å fjerne mugg fra kurvmøbler