hvordan å ordne familierom møbler

hvordan å ordne familierom møbler

Arrangering familierom møbler er en enkel måte å lyse opp din husholdning og gjøre den mer brukervennlig. Du trenger ikke å investere tusenvis av dollar i nye møbler for å gjøre ting ser friske. Enten du ønsker å gjøre familien rommet ser åpent og luftig eller koselig og innbydende, omorganisere møblene kan endre hele utseendet på familierom. Som du vurdere endringen, er det noen aspekter å huske på

Du trenger:. .
Paper
Blyant.


en.
Tegn en plantegning, eller lage en liten modell av din familie rom med papir slik at du kan se hvordan møblene ser ut i forskjellige steder. Dette hjelper du bestemmer hvor du skal plassere møbler uten å gå gjennom bryet med faktisk å flytte den og finne ut at du ikke liker det.
To.
Bestem et samlingspunkt for familien din rommet. Dette kan være en peis, en TV, en favoritt bilde eller et vindu med utsikt du liker. Dette vil være det midtpunktet som du ordne dine møbler rundt.
Tre.
Tenk om flyt av trafikken gjennom familiens rommet. La en plass til å gå rundt stoler slik at samtaler ikke blir avbrutt av folk passerer gjennom.
fire.
vurdere å sette en gruppe med stoler og sofaer tett sammen slik at folk kan sitte og samhandle med hverandre. Unngå å sette større møbler sammen, noe som negativt påvirker balansen i rommet.
Fem.
Bestem hvordan du vil bruke tabeller. Dersom familien har en tendens til å hope seg ting og rot opp et rom, er det best å holde slutten tabeller og sofabord unna sittegrupper. Men hvis familiemedlemmer som sitter sammen og snakker mens du nyter mat og drikke, deretter plassere bord nær stolene slik at folk kan stille sine tallerkener og kopper ned.
6.
Bruk fargerike området tepper for å fremheve de områdene der du vil at folk skal sitte. Tepper er også praktisk for å dekke skjemmende flekker eller andre etasje feil.
7.
Analyze belysning som du omorganisere møblene. Pass på at det er rikelig belysning for folk som ønsker å sitte og lese, og også vurdere områder med lav belysning for koselig samtale.
8.
Flytt møbler inn i den nye flekker som begynner med største stykker. I stuen, vil dette mest sannsynlig være i sofaen. Møblene trenger ikke direkte møte midtpunkt, men skal ordnes for å forbedre den.
9.
Synkroniser innredningen i rommet, selv om du har enestående stykker, ved å velge slip dekker og puter som er bundet sammen i et felles tema.


Relaterte artikler


Slik Trekke en loveseat
hvor å putte en vannseng ramme sammen
hvordan låser hjul fungerer?
hvordan å farge beskytter mikrofiber møbler
hvordan du bytter trekk på arm av stolen
hvordan å dekke et biljardbord for å spise
hvordan å lage et dreibart rocker pute
hvordan komme markerer seg i et tre dresser
hvordan holde sofaer sklir på porselen fliser
Slik Refinish hvit vasket eik stoler