hvordan du kan spare penger mens klær shopping for familien

hvordan du kan spare penger mens klær shopping for familien

Noen gang lurer på om du kan få din favoritt jeans til en billigere pris? Lei av å betale tonnevis med penger på klær for barna at de vokser opp i et par måneder? ! Vel her er en god artikkel som vil hjelpe deg å spare penger og finne klær på et budsjett

Du trenger:.
Sakser
Lær eller klut.
Paint.
Markers.
String.
Paper.
Blyant.


en.
Kjøpe klær på av sesongen. Ta for eksempel Old Navy
. Old Navy har vanligvis en 75% off salg hver sesong. Kjøp for neste sesong og legger klærne i en tote for neste år. Så lenge du vet hvordan barn vokser, bør de kunne passe i de klærne du kjøper den neste sesongen. Min tommelfingerregel på en gjennomsnittlig barn, er deres alder størrelse. Så for en 4 år gammel, kjøpe en 4 for gjennomsnittlig høyde eller 4T for en litt mindre 4 år gammel.
To.
Goodwill! JA du kan finne awesome avtale på Goodwill. I min lokale området Goodwill har 50% rabatt på hele butikken på den første lørdag i hver måned. Du kan finne mange elementer med tags fremdeles festet! Bare holde et tett øye med rips, tårer eller flekker på klær. Godt tips: Hvis du ser et par jeans som har en beis eller blekemiddel spot, finn en kul lapp, som en blomst for en jente eller en pirat hodeskalle for en gutt, å stryke på det punktet. Du ville aldri legge merke til flekken!
Tre.
Shop sendingen! Mange byer har et parti butikker. De er som en stor innendørs verft salg
for barna elementer! Noen har til og fødselspermisjon klær. Det er enda forsendelsen butikker for voksne også. Ta med elementer for å selge også. $ $ Er bra!
Fire.
Consignment Sales. Disse finnes vanligvis i et lager type sted. De er varer vanligvis en uke, og du kan selge dine ting, få penger og snu deg rundt og kjøpe ting til røverpris!

Tips og advarsler


 • Look i gule sider for lokale Consignment butikker.
 • Søk på nettet for din Weekly Consignment salg.
 • Bargain shopping kan være veldig addicting!


 • Relaterte artikler


  informasjon på speil
  Hvordan kvitte seg med en madrass
  futon vs madrass faq
  Slik rengjør et lysbilde i område med en keramisk smoothtop koketoppen
  hvordan å reparere patio stol stropper
  hvordan å reparere spisestuestol setetrekk
  hvordan du velger en sovesofa
  Slik restrap pool møbler
  kulelager vs standard hengsel
  Chippendale møbler stiler