hvordan du oppretter et ork liste for hele familien og få organisert

hvordan du oppretter et ork liste for hele familien og få organisert

Strever du med å få barna til å gjøre sitt husarbeid? Er ditt hjem som ryddig og organisert som du ønsker? Synes du selv frustrert og plukke opp mer enn en god del av lasten? Det er en løsning, familie kommunikasjon og et hus rengjøring tidsplan. Følg disse problemløsning skritt for å lage en idiotsikker plan som alle vil støtte

Du trenger:.
Familie møtetidspunkt
.
Blyant /papir eller datamaskinen, og muligheten til å lage et diagram.
.
Sted å legge den ork listene.
Liste over forhåndsbestemt konsekvenser.
.
Mindre tid enn du gjorde før!.


en.
Hvorfor betale for kostbare hus renholdstjenester når du kan samarbeide om problemløsning for å skape en familie plan og får jobben gjort selv. Det første trinnet i en familie plan er en familie møte. La alle vite at du har noe veldig spennende å diskutere, og alle vil få til å være en del av det. Hold det positive. Et rent og organisert House er et veldig spennende fenomener. Søket er i ferd med å jobbe sammen som et team for å lage en plan som er enkel å følge og tar ikke mye tid vekk fra de viktige tingene i livet. . . Som venner, dataspill og TV
to.
Med hjelp av alle, lage en liste over alle husarbeid som må fylles hver dag. Liste alt fra mate hunden til å rense sine egne soverom og organisere sine skap. Deretter bestemmer som et lag som av dem husarbeid som bør forventes av hvert enkelt familiemedlem (for eksempel å sette sine egne skitne klær i kurven, henge opp sine egne jakker, og sette sine egne retter i oppvaskmaskinen). Det er noen oppgaver som alle i familien bør forventes å gjøre for seg selv.
tre.
Etter at du har laget listen over "Family ansvar," les resten husarbeid til familien din og be om frivillige for bestemte jobber. Noen barn foretrekker kanskje å organisere foran skapet hver dag, snarere enn rent på badet, og omvendt. Hvis ingen frivillige, så jobbene kan deles opp og roteres.
Fire.
Lage og vise et hus rengjøring tidsplan i form av et diagram eller en sjekkliste for hvert familiemedlem for at uke. Du kan lage flere diagrammer og bare roter familiemedlems navn på den listen hver uke. En enkel måte å lage et diagram er ved hjelp av et tekstbehandlingsprogram, for eksempel Microsoft Word, og skape et bord.

Tips og advarsler


 • Det er muligheten for at dine barn, eller ektefelle, kanskje ikke ønsker å følge et hus rengjøring tidsplan. Forsterke ideen om at følgende denne planen vil bety mindre arbeid for alle. Rengjøring en stue som var akkurat rengjort dagen før er mye enklere enn å vaske en som ikke har vært berørt i en uke eller mer.
 • Det er muligheten for at dine barn, eller ektefelle, kan ha en annen ide om hva CLEAN egentlig er, men de kan lære. Etter at husarbeid er ferdig, ta familien rundt til hvert rom og peke ut de tingene som de savnet, da har dem fikse det. Hold det positivt, er du bare hjelpe dem å lære hvordan å rydde opp til dine forventninger. For det andre gå-om, har andre familiemedlemmer kritikk jobben og se om de kan peke ut hva hver familiemedlem savnet, da har dem fikse det. Dette tar litt mer innsats i begynnelsen, men er vel verdt det.
 • tross din konsistente innsats og strålende bruk av alle triks opp ermet, er det fortsatt muligheten for at noe motstand kan oppstå. Du trenger en back-up plan: en liste over forhåndsbestemt konsekvenser. Disse kan være forskjellig for hvert familiemedlem fordi konsekvensen må være en som betyr noe for denne personen. For hver dag at ork ikke ble fullført, kan en en-dags konsekvens bli gjennomført. Begrense den konsekvens en dag vil hindre faren for over-straff, noe som kan føre til barn til å gi opp helt. En konsekvens kan være at barnet ville miste datamaskin, mobiltelefon eller TV privilegier for den natten og neste dag. Etter å ha vist en hel dag med overholdelse av huset rengjøring tidsplanen, kan deres privilegium bli gjeninnført følgende dag.
 • Sykdom er alltid mulig, enten ekte eller innbilt, og skal planlegges for. I tilfelle sykdom, kan et annet familiemedlem frivillig til å plukke opp ekstra oppgaver for de syke familiemedlem og betale dem tilbake ved å gjøre en av sine oppgaver når de føler seg bedre. En advarsel om dette, er imidlertid at det bør noteres på ork listen for å hindre en diskusjon om hvorvidt det var betalt tilbake allerede eller ikke. Lagre ork listene og krysse ut notasjonen når det har blitt betalt tilbake. Sette en frist på det er også en god idé. En måned ville være tilstrekkelig. Du ønsker ikke å ha lagre seks måneder med diagrammer.
 • gjennomgang av planen i løpet av familien møter regelmessig (ukentlig i begynnelsen) for å diskutere hva som fungerer og hva som ikke. Foreta justeringer om nødvendig. Som familier endre, så gjør deres behov.


 • Relaterte artikler


  hvordan å reparere ødelagte plugger i møbler
  hva er et muldyr brystet?
  hvor kan jeg finne donert kontormøbler?
  bebyggelsesplaner for datamaskinen pulter
  hvordan størrelse en lampeskjerm
  hvordan man kan kjøpe en plysj minne skum madrass kongen
  alternativ til Ralph Lauren ned tepper
  hvor å fjerne en vannseng
  hvordan man kan kjøpe en krystall hav madrass
  hvordan du kan bygge din egen høyttaler bokser