hvordan du velger en seng ramme

hvordan du velger en seng ramme

Bed rammer generelt outlast madrassen og fjærer som de støtter. Madrassen og fjærer er kritiske i å gi en god natts søvn og kan koste flere hundre dollar. Mens en god madrass gir støtte til den sovende, gir sengerammen støtte til madrassen. Kjøpe en solid seng ramme vil legge år av livet til madrassen. Kjøpe en seng ramme som er spinkel i strukturen vil også øke sjansene som knirker vil utvikle

Du trenger:
Glycerin-baserte salen såpe (eller uparfymert glyserin bar såpe).
Kommersiell lær renere.
Leather balsam inneholder lanolin.
Leather protectant.
Myk, hvite duker.

Velge en Bed Frame


en.
Se etter solid konstruksjon som skal tåle vekten av de som skal bruke sengen . Braketter, skruer, bolter og bør være tilstrekkelig nok til å feste hjørner sikkert.
To.
Vurder høyden på sengerammen. Mange nye madrasser har polstret topper som legger til ekstra høyde. En høy seng brukes med en polstret madrass kan gjøre å få til sengs vanskelig.
tre.
Velg en ramme med hjul å gjøre flytte sengen enkel. Rengjøring under og bak sengen er mye enklere når sengen rammen kan flyttes.
Fire.
Betrakt et tre seng ramme med uttrekkbare skuffer. Lagt lagringsplass kan brukes til sengetøy, leker, eller sesongens klær.
Fem.
Se etter et metall seng ramme som er justerbar. Justerbar rammer vil holde én størrelse madrass og en dobbel madrass. Justerbar rammer vil romme en voksende barn som han trenger en bredere madrass.
6.
Velg en ramme med en middels spenne for queen og king size-madrasser. Den midtre brace legger den nødvendige støtte for midten av madrassen og fjærer.


Relaterte artikler


hvordan å kjøpe grønne møbler
hvordan bygge enkle køyesenger
hvordan skal jeg male kjøkkenbordet mitt?
Hvordan velge møbler å gå med parkett
hvordan finne hengekøyer for salg
hvordan gjøre ditt trekk enklere
hvor å restaurere en gammel metal glider
hvor å fjerne blekk fra en bok på et trebord
hvordan å erstatte et glass tabletop
hvordan få tyggegummi ut av en microfiber sofa