hvordan du velger en sofa for et familierom

hvordan du velger en sofa for et familierom

Familierom er vanligvis et innbydende sted for å spille spill, se på TV eller bare slappe av med en varm kopp te. Retten sofaen kan legge til komfort, stil og raffinement til familierom. Sofaer er tilgjengelig i en rekke størrelser og stiler for å møte behovene til familien din. For større familierom, kanskje du vil ha en sectional sofa eller to små sofaer. For mindre rom kan en sovesofa være det riktige valget. Uavhengig av rommets størrelse eller innredning, er det flere tiltak du kan ta for å velge riktig sofaen for din familie rom.

Du trenger:
målebånd
. Malingprøve eller tapetsere klipping.


en.
Mål plass i din familie rom hvor sofaen skal. Bruk et målebånd for å fastslå den nøyaktige bredden og lengden på området. Nøyaktige målinger er spesielt viktig når du velger en sofa for en mindre familie, hvor mangel på plass kan være en bekymring. Også måle inngangsdøren for å sikre at du velger en sofa som passer gjennom ved levering.
To.
Ta en prøve av din familie rom maling, sammen med rom for målinger, til ønsket møbelforretning. Hvis din familie rom ikke er malt, bestemmer på forhånd hva fargevalget rommet vil bli slik at du kan velge en hensiktsmessig matchet sofaen. Hvis det er aktuelt, ta en prøve av tapet med deg til møbelforretning.
Tre.
Bla gjennom sofaer i møbelbutikken. Søk hjelp av en ansatt og forklare din foretrukne dekor stil, for eksempel moderne eller tradisjonell. Mange sofaer kan bestilles i en rekke farger og stoffer, men bekrefter dette med butikkens ansatte før du tar noen endelige avgjørelser. Presenter din male eller tapetsere prøven til selger at han har kunnet foreslå passende fargevalg.
Fire.
Undersøk stoffet i sofaen du liker. Skinn og mikrofiber sofaer er spesielt holdbare og ideelle for familierom bruk. Både skinn og mikrofiber gjør huseiere å raskt rengjøre klissete flekker og søl fra stoffet. Hvis du velger en sofa med bomull eller naturlig fiber, vurdere å kjøpe en sofa dekke for å unngå flekker og ekstrem slitasje på stoffet.
Fem.
Sitt på sofaen du vurderer. Siden du vil tilbringe mye tid på sofaen, sørge for at det er behagelig og ikke for hard eller myk. Lå på sofaen eller bre i en rekke stillinger for de beste, mest nøyaktige følelsen av sofaen.
6.
Diskuter leveringsalternativer med en butikk ansatt. Noen butikker tilbyr gratis hjemkjøring, mens andre tar et gebyr for denne tjenesten. Hvis du har en stor lastebil, kan du kanskje til å hale sofaen selv, men innser at butikkansatte ikke kan hjelpe deg med lasting i sofaen.
7.
Spør en salgsrepresentant om tilgjengelige garantier. Enkelte selskaper tilbyr fullstendige eller delvise garantier som gir en viss beskyttelse for et visst antall år i tilfelle at sofaen er skadet eller beiset.

Tips og advarsler


 • For å finne den beste priset sofaen, handle i flere butikker før endelig kjøp. Hvis du ikke klarer å finne en sofa du liker, utforske online opsjoner eller postordre kataloger, som kan gi deg et bredere og mer variert utvalg.


 • Relaterte artikler


  ulike spisestuestoler
  hvordan du velger en baby madrass
  hva er lav profil spiralfjærer for madrasser?
  hvordan å bygge en pvc håndkleholder
  instruksjonene for å lage en baldakin for et marked paraply
  hvordan bygge Bokhyller og hyller rundt en peis
  Slik flytter du et piano på en dolly
  hvordan å reparere en myk side waterbed madrass
  møbeltrekk møbler fakta
  hvordan å male Formica soveromsmøbler