hvordan gjøre kvist skuffen trekker

hvordan gjøre kvist skuffen trekker

For å legge til en rustikk, naturlig utseende til møbler din, legge kvist skuffen trekker til dine eksisterende møbler eller nye prosjekter. Kvister kommer i forskjellige former og størrelser og finnes i mange komplementære farger for å matche de andre tre møbler. Enten du dekorere en tømmerhytte eller en koselig den, noe som gjør kvist skuffen trekker vil legge til egendefinerte iøynefallende detaljer som vil være hyggelig for årene som kommer

Du trenger:.
Bøyd kvister
Jigsaw.
Bordsirkelsag.
Drill.
2 bolter.
To-komponent epoxy lim.
Meisel.
Målebånd.
Maskeringstape.
2 skiver.


en.
Finn buet kvistene som er minst en halv tomme i diameter for hylle din trekker. Kurven bør være stort nok til at de passer en finger gjennom, minst 1 cm bred.
To.
Klipp kvisten til størrelse, minst tre inches lang for små skuffer. Du kan bruke en stikksag eller bord sag til å kutte kvist. Pass på å feste kvist for å forhindre at den sklir.
Tre.
Bor hull i hver ende av kvisten som er en størrelse større enn boltene du ønsker å bruke. Dette vil gi god plass for epoxy lim til å feste boltene til kvistene.
Fire.
Mix to-komponent epoxy lim i henhold til instruksjonene på etiketten. Spre epoxy limet sjenerøst i hull og over endene av boltene.
Fem.
Legg kvist på sin side og plassere bolter i boret ut hull. Skrap overflødig epoxy lim med en meisel, og la det tørke.
6.
Mål midten av skuffen og merk den med et stykke tape. Plasser kvist skuffen dra over sentrum og tilpasse den til den ser best, og merk boring flekker med tape.
7.
Bor hullene slik at du kan sette inn bolter. Bruk en skive for å sikre eventuelle hull og for å holde kvist skuff trekke på plass.


Relaterte artikler


hvordan å ha et rent hjem og tjene litt penger
hvordan å lime en thomas toget bordet
møbler reparasjon og etterbehandling
hvordan du bytter fra en vannseng madrass til en vanlig madrass
hvorfor er det ulovlig å fjerne madrass koder?
hvordan bygge en bærbar datamaskin tabell
hvor kan jeg kjøpe Sauder hjørnestein møbler?
hvordan bli kvitt drywood termitter i møbler
hvordan du kan dekorere en gelé kabinett
hvordan olje gni møbler