hvordan sette på bordet for en familie middag

hvordan sette på bordet for en familie middag

Tabellen setting for en familie middag er typisk casual og designet med enkel opprydding i tankene. Faktisk, setter familien bordet er en oppgave som selv barn så unge som fem år gammel kan utrette, ifølge magasinet Foreldre nettsiden. Undervisning barna til å sette på bordet riktig vil gi dem en følelse av prestasjon og gi deg en mindre ork til å gjøre i løpet av hektiske måltidene

Du trenger:.
Place matter
. Plater.
Servietter.
Forks.
Kniver.
Skjeer.
Kopper.


en.
Center vaskbart spisebrikker på bordet i hvert familiemedlem er plass. Bruk bredde og plassering av stolen setet som en guide for å estimere størrelsen på plassen. Den nederste kant av stedet matten skal være enda med kanten av bordet.
To.
Plasser platen i midten av matten eller beregnet tabellplass.

3.
Brett en serviett i to og legg den til venstre side av tallerkenen, så den ene kanten tucks under tallerkenen sin leppe. Legging servietten i sentrum av platen er også som god etikette.
Fire.
Plasser sølvtøy på hver side av tallerkenen. Sett gaffel på venstre side av tallerkenen, på toppen av servietten hvis aktuelt. Plasser kniven på høyre side av tallerkenen med cutting edge vendt mot platen. Legg skjeen ved siden av kniven.
Fem.
Center i koppen eller glasset ca 1 cm over spissen av kniven.

Tips og advarsler


 • Hold hendelsen som stress-fri som mulig ved å bruke en duk for å beskytte gode møbler og gi barn med slitesterk retter som ikke vil bryte hvis de ved et uhell falt.
 • tillegg av et midtpunkt, selv for casual familie middag, bidrar til å skape den forstand at familien tiden er spesiell tid.


 • Relaterte artikler


  craftmatic senger informasjon
  hvordan å sy en Parsons stol cover
  definisjon av california king ark
  hvordan du velger svingstoler
  hvordan du oppdaterer en luftmadrass lett
  hvordan å gjenbruke gamle skjermen dører
  best overmadrass for ryggsmerter
  er det bedre å bruke polyurathane med en pensel eller rull?
  madrass kjøp informasjon
  hvordan å bruke minne skum på en elektrisk mattress cover