ideer for en familie som trenger hjelp med å organisere huset

ideer for en familie som trenger hjelp med å organisere huset

Du trenger:
skrutrekker
. Bucket.

Med den dag-til-dag kompleksiteten i familielivet er det lett å glemme, eller rett og slett utsette det grunnleggende behovet for organisering av hjemmet og husarbeid. Resultatet kan bli en rotete hjem der elementer kan være vanskelig å finne og et rot som oppmuntrer unødvendige stress og lidelse. Familier som trenger hjelp med å organisere huset kan følge noen tips for å sette sitt liv tilbake i rekkefølge og gjøre livet hjemme mye mer avslappende.

Ha et verft salg

Over tid, familier har en tendens til å akkumulere mange elementer. Ønsket om å henge på disse tingene kan føre til en uorganisert hus og overveldende rot som årene går.

Utpeke en dag til å gå gjennom huset og satt til side elementer som ikke lenger er ønskelig eller nødvendig. Deretter bestemme hvilke av disse elementene er ting som noen andre kan ønske å ha. Elementene som er rett og slett uønsket skal kastes, men noe som kan ha en viss verdi bør settes til side og skrevet på en liste.

Lag nabolaget tegn og legger inn en annonse på en elektronisk oppslagstavle, eller i avisen reklame et verft salg over helgen. Pris disse elementene, selv om det er bare for 50 cent, eller en dollar, og la folk komme og ta dem bort. Du vil tømme ut unødvendig rot og gjøre litt penger, også.

Prioriter

Når du har bestemt alle elementene i hjemmet som du har tenkt å beholde, er det på tide å prioritere dem i én av to kategorier . Spør deg selv om et element er noe du trenger tilgang til regelmessig eller noe som du ønsker å beholde, men trenger bare en sjelden anledning.

De elementene du vil bruke ofte bør settes i lett tilgjengelige steder, mens den sjelden brukte elementer kan bli satt bort på lager. Bruk loftet, kjeller eller skap for å få disse elementene pent lagt bort og ut av syne for å redusere rot. Legge til etiketter til den lagrede elementer vil gjøre dem enkle å finne senere når du trenger dem.

Mail og personlige elementer

Mail og personlige elementer som bilnøklene, lommebøker, vesker og lignende ofte finner veien til kjøkken bord, kaffe bord eller andre steder som legger til uorganiserte utseendet av hjemmet. Eliminere dette ved å dele med disse elementene på en fornuftig måte.

Gå gjennom post når det kommer ut av postkassen og umiddelbart kast søppel. Løpesedler for lagrer ingen planer om å besøke, dårlig kredittkort tilbud og mer kan bli makulert og kastet rett i papirkurven. Utpeke en bestemt sted for nøkler, vesker, lommebøker, småpenger eller andre personlige ting som alltid synes å komme i veien.

Bedtime rot

På kvelden før sengetid ta en titt rundt på huset og plukke opp den dagen er objekter som ikke er på plass. En rask rette opp i hjemmet før sengetid kan føre til bedre organisering i hjemmet. Sett retter i vaskemaskinen og skru den på før sengetid, plukke opp noen vask igjen på gulvet ved barna, rette opp stuen og se etter leker igjen på gulvet.


Relaterte artikler


hvordan å bruke gamle tredører å lage en armoire
hvordan du kan lage din egen potteplante stand
hvordan få en paraply for å vippe
hjemmelaget malt Krakker og stoler
hvordan du velger en sammenleggbar seng med hjul
hvordan heve en seng ramme og beskytte tregulv
madrass størrelser liste
hvordan du rengjør hvit plast patio stoler
hvordan å fullføre en eik slakter blokk
hvordan du måler din lysthus cover