møbler layout ideer for familien rommet

møbler layout ideer for familien rommet

Du trenger:
skrutrekker
. Søm ripper.
Tusjpenn /blyant.
Møbelstoff.
Saks.
Pins.
Møbeltapetsering tråden.
Heavy-duty symaskin.
Buet møbeltrekk nål.
Fabric lim, valgfritt.

Dusinvis av alternativer er tilgjengelige for oppsett av møbler i en familie rom for å gjøre den til en komfortabel plass. Før oppsett av møbler, tenk på hvilke aktiviteter du vil delta i med familien din i dette rommet. For noen er det et sted å se filmer og fjernsyn. For andre familien fungerer som et sted å slappe av og nyte samtaler eller et sted å spille brettspill. Når du vet hva hensikten familien rom vil tjene, kan du bestemme plasseringen av møbler og tilbehør for å maksimere plassen.

L-formet utforming

En L-formet rom er enkel å lage, spesielt hvis du har en L-formet sofa. Vurderer du vise et TV-apparat på den ene veggen i stuen, posisjon i sofaen slik at jo lenger delen er vendt mot tv. Plasser en stor salongbord i midten av rommet og over kortere enden av sofaen, og plasser en komfortabel lenestol, slik at alle er mot stuebordet. Plasser store gulv puter på gulvet eller bønne poser foran stuebordet for flere sitteplasser. Legg et gulv lampe eller et bord med en lampe i hjørnet mellom sofaen og lenestolen. Legg en stor teppe i området før du legger ut møblene for økt komfort og stil.

U-formet utforming

En U-formet layout er perfekt for store familier eller for familier som ofte underholde gjester som det gir en Mange sitteplasser. Flere varianter finnes på dette oppsettet, avhengig av møbler som du vil bruke. For eksempel, hvis du har en sofa, en kjærlighet sete og en polstret lenestol, posisjonere hvert slik at sofaen er mot den største veggen i rommet og de to andre brikkene plasseres på hver side av sofaen mot hverandre for å danne en U-form. Med dette oppsettet, kan du legge til en salongbord i midten samt et bord på hver side av sofaen mot veggen og et bord på den andre siden av lenestolen. En annen variant er å plassere sofaen og kjærlighet seter vendt mot hverandre med lenestol i midten flankert av to sidebord, satt til et salongbord i midten.

Square-formet utforming

En firkantet layout er perfekt for familier som liker å spille spill eller lage prosjekter sammen mens hjemme. For denne typen layout, plassere en sofa og kjærlighet seter vendt mot hverandre, eller en sofa og to store lenestoler vendt mot hverandre, med et stort salongbord eller to mindre kaffe tabeller i sentrum. På hver ende av salongbordet, gi ekstra sitteplasser ved å plassere saccosekker, gulv puter eller ekstra spisestue stoler. Legg til side bord på alle fire sidene av sofaer, en potteplante eller en gulvlampe. For denne typen layout, vurdere å bruke møbler som dobler som lagringsplass for spill og bøker eller andre gjenstander.


Relaterte artikler


hvordan man kan forebygge griner lavere backaches og smerter med riktig madrass
hvordan du rengjør trebord
Slik repaint kurvmøbler
hvordan å lime en thomas toget bordet
hvordan Refinish møbel
hvordan å male uferdige møbler i kolonistil
Slik Refinish en rotting flettet
hvordan å male uferdige møbler sort
hvordan å bygge en veggmontert pot rack
Slik restrap pool møbler