tips for familiens hus rengjøring

tips for familiens hus rengjøring

Du trenger:
Vacuum med møbeltrekk vedlegg
. Klut.
Mild vaskeri vaskemiddel.

housecleaning går mye raskere og mer effektivt hvis hele familien hjelper så mye som mulig. Men foreldre har ofte en vanskelig tid å få barna til å bidra til å rydde, og noen rengjøringsprodukter er farlig eller vanskelig for små barn å bruke. Noen tips for familiens hus rengjøring bidrar til å få alle involvert i renseprosessen trygt og effektivt.

Rewards

For å få barna til å delta mer i rengjøring av huset, tilby dem enkle belønninger for enkelte oppgaver. For eksempel, forteller barna at de som frivillige til å gjøre retter for dagen blir å velge hva familien spiser for dessert til middag. La dem vite at de vil bare motta sin ukentlige godtgjørelse hvis de opprettholder sitt soverom i en ren tilstand. Gjør rengjøring bedre ved å spille motiverende musikk som anbefalt av Utah State University Extension.

Rengjøring Produkter

Lag naturlig rensing produkter fra husholdningen ingredienser når unge barn hjelpe til med huset rengjøring. Små barn er mer sannsynlig enn voksne å tilfeldigvis ingest sterke rengjøringsmidler eller bruke dem utrygt. Martha Stewart og Michigan State University Extension foreslå å bruke natron til rene gryter og panner og kjøkken overflater. Baking soda ikke riper ømfintlige overflater som mer skuremidler, og det introduserer ikke giftige kjemikalier i matlaging området. Eddik kan hjelpe rene flater og fjerne fettflekker fra retter og gulv. Det hjelper også å fjerne mineraler og såpe innskudd i dusjer, ifølge Michigan State University Extension.

Rengjøring Supplies Carrier

Sett rengjøring forsyninger i en gunstig sentral beliggenhet, og sørge for at hele familien vet hvor de er. Utah State University Extension også anbefaler å legge all nødvendig rengjøring forsyninger i en lett-å-bære bøtte under rengjøringen for å unngå flere turer over huset til en tilførsel skap.

Planlegging

Få hele familien til å delta i rengjøring av lage en tidsplan. Alle er mer sannsynlig å huske å gjøre en oppgave når de vet hvilken dag i uken og når de forventes å gjøre det. En kalender eller tavla låste opp på kjøleskapet kan bidra til å holde alle ansvarlige for sine oppgaver.

Timing

Rydd opp søl med en gang, og lære barna å gjøre det samme. Mat søl tørt på komfyrtopp og potter raskt, og de er mye lettere å rengjøre da rengjøres med en gang. Flerfamiliehusholdninger også huset flere forskjellige folks eiendeler, noe som lett kan bli en stor rot hvis bare noen få personer forlater et prosjekt eller en rot å rydde opp senere.


Relaterte artikler


hvordan du kan dekorere løse madrasser
informasjon på slutten tabeller
hvordan gjøre hjemme møbler praktisk talt fri
futon vs klikk klakk
Våren luftmadrass informasjon
hvordan du oppretter en barneseng fra et garderobeskap
Hvordan øker jeg min headboard?
hvordan bygge en stige fra pvc rør
Slik rengjør og omsorg for tre hage benker
null gravitasjon vs sove nummer bed