grønn bag shopping ideer

grønn bag shopping ideer

Gjenbrukbare dagligvarer poser er en viktig del av den generelle kulturelle push mot en mer bærekraftig livsstil. Grønn poser for shopping kan være mer moro enn en enkel tote kjøpt fra butikken og mer miljøvennlig, også. Ved å lage grønne poser av resirkulert materiale, kan du nyte din kreative tendenser mens du gjør din del for å kutte ned på avfallet skapt av samfunnet.

Den gamle T-skjorte Bag

Den offisielle Martha Stewart websiden foreslår å lage en gjenbrukbar grønn veske ut av en gammel t-skjorte. Annet enn en symaskin, som lett kan erstattes av håndsøm, den mest kompliserte verktøy for å foreta en grønn veske fra en t-skjorte er saks og en saks. Skjæring hylsene fra en t-skjorte gjør håndtak i den gamle ermhull. Solid sømmer over bunnen av skjorten lukkes åpningen, skaper en varig bunn for en pose. Poser av denne typen kan også kjøpes på nettet for de mindre handlekraftig eller de uten ledig tid til å dedikere å lage en.

The Old Putevar Bag

Fortsetter trenden av gamle t-skjorte bag, remakes av gamle putevar posen også gamle elementer inn i nye, gjenbrukbare grønne poser. Men, å lage en grønn handlepose fra et putevar er ikke fullt så enkelt som det kan virke ved første. Som foreslått av online ressurs Creative Kismet, innebærer prosessen kutte saken åpen for å lage et flatt stykke stoff, så refolding og sy det på måter som vil øke holdbarheten av stykket. Den putevar tote krever mer sying og måling enn t-skjorte bag, men det gir større kreativ skriving for grønn veske byggherrer.

The Old Milk Carton og Videotape Bag

For de virkelig håndverket-orientert individ, antyder online håndverk lager Crafster. org bygge en grønn veske fra strimler av tomme melkekartonger og guts av gamle VHS-kassetter. Klipp gamle papir melkekartonger i strimler, og brett dem strips sammen til sirkler. Form rader fra sirkler, lage en sylindrisk pose med en solid matte av vevd melkekartong strips for en bunn. Bitene i posen holdes sammen med strimler av VHS tape, som er skåret i tynne strenger og såret gjennom leddene i vevd melkekartong strimler.


Relaterte artikler


hvordan å reparere huljern i møbler
kategorier av dagligvarer shopping elementer
hvordan du gjør din handleliste arbeid når shopping
hvordan unngå feil i kids sko shopping
shopping for ørepropper
grønn bag shopping ideer
hvordan å bruke gratis shopping kuponger på cvs