hvordan du gjør din handleliste arbeid når shopping

hvordan du gjør din handleliste arbeid når shopping

Hvor mange ganger innser du at elementet på shopping listen er i den andre enden av butikken og du var akkurat i det området? Nedenfor finner du noen tips for å spare deg litt tid på innkjøp av mat
en.
Hvis dagligvarebutikk har et apotek kan det være plassert hvor som helst i butikken. Siden medisiner er viktig, legg denne på toppen av listen, og slipp den av å bli fylt mens du shopper.
To.
Skriv ned på listen alle råvarer nødvendig under resept. De fleste lagrer oppsett varierer, men den ferske råvarer er vanligvis på forsiden av butikken. Den frosne matvarer delen er vanligvis nær fronten av butikken også. Frosne matvarer bør følge ferske produsere elementer sammen med brød eks. Det siste på listen skal være meieri-og kjøttprodukter, er disse vanligvis plassert på baksiden av butikken.
tre.
Mark elementer på listen "S" for varer på salg eller "C" for kupongen. Det er også nyttig å skrive handleliste på en konvolutt som inneholder kuponger som du planlegger å bruke for den dagen. Bruk resirkulerte konvolutter for din handleliste. Hvilken bedre måte å gå grønne enn å holde en bunke med brukte konvolutter i stedet for å kaste bort en ny konvolutt.


Relaterte artikler


shopping for ørepropper
hvordan unngå feil i kids sko shopping
hvordan du gjør din handleliste arbeid når shopping
grønn bag shopping ideer
hvordan å bruke gratis shopping kuponger på cvs
kategorier av dagligvarer shopping elementer
hvordan å reparere huljern i møbler