kategorier av dagligvarer shopping elementer

kategorier av dagligvarer shopping elementer

Opprette en handleliste er en av de beste måtene å sørge for at du kjøper kun det du trenger og holder deg innenfor shopping budsjettet. Den enkleste måten å gjøre det på er å planlegge listen ved å skrive ned nødvendige ting etter sin kategori. Dette vil hindre deg i å vandre formålsløst som du handler.

Ferske produkter

Elementer funnet i produserer midtgangen av dagligvarebutikk faller inn under denne kategorien. Dette inkluderer fersk frukt som epler, tomater pærer og bananer. Friske grønnsaker som salat, løk, selleri og gulrøtter også er en del av denne kategorien.

Kjøtt

Dette er den kategorien som dekker alle typer av kjøtt som brukes til matlaging. Dette inkluderer biff elementer som hamburgere og biff, fjørfe elementer som kalkun, vilt høns og kylling, svinekjøtt og matvarer som pølse, bacon og koteletter. Hvis du skriver en handleliste etter kategorier, bør fisk og skalldyr også inkluderes her.

Meieri

Milk, kremer, rømme og yoghurt er alle en del av meieri delen av dagligvarebutikk. Andre elementer som bør kategoriseres som meieriprodukter er oster, egg og egg substitutter.

Frozen Foods

Den frosne matvarer kategorien dekker alt som ligger i fryseren aisles på matbutikken. Dette kan omfatte iskrem og frosne måltider som mikrobølgeovnbolle hovedretter og pizza. Grønnsaker og kjøtt som har vært frosset er også inkludert i denne delen. For eksempel, hvis du planlegger dagligvarer handleliste og trenger panerte kyllingbryst eller frosne korn, bør de være skrevet ned under denne kategorien på listen din.

Brød, korn, ris og pasta

Denne delen korresponderer med dagligvarebutikk aisles inneholder brød, pasta, korn og ris produkter. Det inkluderer middag rundstykker, tortillas, pitas, hamburger og pølse boller. Denne kategorien kan også omfatte bakeri elementer som bakverk.

Staples og Diverse Foods

Denne kategorien er for tørkede urter og andre krydder. Sukker, sukker erstatter, mel og andre elementer som brukes til baking også kan komme inn i dette området.

Helse og skjønnhet

Den vakre delen av helse og skjønnhet kategorien omfatter elementer som kosmetikk, hår fargestoffer og deodoranter. Aspirin, smertestillende midler, kulde og influensa medisin er et eksempel på elementer som også faller inn under helse og skjønnhet. Når du skriver en handleliste, skriv tannkrem i dette området.

Husholdningenes

Denne kategorien omfatter ikke-dagligvarebutikk elementer som er nødvendig for bolig. Elementer som vaskeri og oppvaskmiddel er inkludert her. Andre eksempler på husholdningsartikler omfatter søppelsekker, luftrensere og rengjøring forsyninger.


Relaterte artikler


hvordan unngå feil i kids sko shopping
kategorier av dagligvarer shopping elementer
shopping for ørepropper
hvordan å reparere huljern i møbler
hvordan du gjør din handleliste arbeid når shopping
grønn bag shopping ideer
hvordan å bruke gratis shopping kuponger på cvs